Reacties voor: Nieuwe provider Robin Mobile gaat ‘echt’ onbeperkt internet bieden

De nieuwe telecomprovider Robin Mobile gaat vanaf 1 juni een 'onbeperkt' abonnement aanbieden voor 40 euro per maand.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 22 reacties

  1. Dit kan ook al met blieb?

  2. Limiteer dan het bellen/sms-en in verschillende bundels en en bied daarbij onbeperkt internet aan, onbeperkt internet is natuurlijk fijn, maar de daarbijhorende prijs te hoog omdat je automatisch ook betaald voor het onbeperkt sms-en en bellen, wat niet veel gebruikt zal gaan worden, in tegenstelling tot het internet.

  3. Goed initiatief, helaas net een paar maanden te laat haha. Aan zulke gasten besteed ik liever mijn geld dan aan de grote telco’s. Ben benieuwd hoe ze frauderende abonnees tegen willen gaan zonder de wet internettransparantie te overtreden…

  4. Maar wat is hier nou zo goedkoop aan als je bijvoorbeeld een losse iPhone a lá €700,- er bij moet kopen?Dan betaal je gemiddeld per jaar €90,- per maand. Dan heb ik liever een Hi abonnement van gemiddeld €60,- met 4Gb data en genoeg sms/belm.

  5. Mooi… anders had ik serieus plannen dit ooit zelf op te zetten…

  6. Dit is wel wat voor mij

  7. Is dit dan een eigen netwerk of worden hier de KPN masten gebruikt?

    Verder lijkt me dit helemaal geen slecht plan!

  8. Ik dacht dat de Fair Use Policy WEL toegepast gaat worden. De snelheid zal worden geknepen wanneer er enige maanden achter elkaar bovengemiddeld dataverbruik wordt geconstateerd.
    Een iphone op 3G als hotspot delen met veel personen zal volgens mij niet echt tot overmatig dataverbruik leiden (of de iphone moet tijdens de sessies permanent zijn aangesloten op het lichtnet) aangezien de accu van de iphone na ongeveer 90 minuten leeg zal zijn en de toch al karige bandbreedte op 3G delen met meerdere gebruikers zal tot congestie leiden en gebruikers zullen dan afhaken wanneer ze steeds zien dat hun verbinding steeds langzamer wordt en er constant gebufferd moet worden bij gebruik van media toepassingen. Bespaar je de moeite Robin Hood!!

  9. @Nils V: MVNO

  10. Excuseer me dat ik even omreken: 40€ dat is 88 oude guldens. En dat bedrag ga je per maand betalen om een beetje te kunnen internetten en bellen BOVENOP het maandelijks bedrag dat je betaald om thuis ook te kunnen internetten???

    OMG wat een geld!

  11. Mooi initiatief.
    Ook ik vraag me af hoeveel goedkoper het kan met een beperkte bel/SMS bundel.
    Dat doe ik net als de meeste mensen steeds minder.
    Sterker nog: ik zou me al bijna zonder telefoonnummer kunnen redden met alle andere manieren van communiceren (mail,chat,VoIP)
    Of valt de besparing tegen omdat dan per klant al die minuten en berichten weer geteld moeten worden?

  12. ik vraag mij af of het supplement van 14,95 ook geldt als je in het buitenland bent en naar een buitenlands nummer belt. als dat zo is, hebben ze aan mij een klant voor het leven. als globetrotter val je altijd buiten de boot met welk contract dan ook. ik bel vornamelijk internationaal. skype is een oplossing, maar niet perfect. gewoon onbeperkt kunnen internationaal kunnen bellen maar andere mobiles is mijn droom van een provider.

  13. Origineel geplaatst door peter de goede
    ik vraag mij af of het supplement van 14,95 ook geldt als je in het buitenland bent en naar een buitenlands nummer belt. als dat zo is, hebben ze aan mij een klant voor het leven. als globetrotter val je altijd buiten de boot met welk contract dan ook. ik bel vornamelijk internationaal. skype is een oplossing, maar niet perfect. gewoon onbeperkt kunnen internationaal kunnen bellen maar andere mobiles is mijn droom van een provider.

    Volgens mij is die 14,95 een tegoed zoals ik het lees. Dus als je het verbelt hebt moet je weer nieuw tegoed kopen. Tenminste zo begrijp ik het uit het stukje, wil niet zeggen dat het ook zo is natuurlijk.

  14. Origineel geplaatst door peter de goede
    ik vraag mij af of het supplement van 14,95 ook geldt als je in het buitenland bent en naar een buitenlands nummer belt. als dat zo is, hebben ze aan mij een klant voor het leven. als globetrotter val je altijd buiten de boot met welk contract dan ook. ik bel vornamelijk internationaal. skype is een oplossing, maar niet perfect. gewoon onbeperkt kunnen internationaal kunnen bellen maar andere mobiles is mijn droom van een provider.

    Staat nergens dat buitenland ook onbeperkt is voor de 15€ extra

  15. Origineel geplaatst door Jaap Voorderhaak
    Excuseer me dat ik even omreken: 40€ dat is 88 oude guldens. En dat bedrag ga je per maand betalen om een beetje te kunnen internetten en bellen BOVENOP het maandelijks bedrag dat je betaald om thuis ook te kunnen internetten???OMG wat een geld!

    Tja dat is met boodschappen ook zo. vroeger kocht ik een patat zonder voor 1 gulden en nu 2.25 euro.

  16. Werk inmideels met Ziggo hotspot hier in Den Haag, werkt als een tierelier en jaja het kan GRATIS onbeperkt internet!

  17. ik kom niet boven mn bundel (oke ik houd me wel onbewust wat in) en heb genoeg als ik 800mb verbruik per maand. Dan is 20,- ook lekker.
    Wel leuk initiatief hierzo maar mensen kijken ook naar t geld, en 40,- blijft toch geld waar we nog steeds ff voor moeten werken. (of t dan met guldens of euri’s is)

  18. @peter de goede: Vodafone Zakelijk, oftewel RED tegenwoordig zowel particulier als zakelijk aan te vragen. Dat bestaat al HEEEL lang. Vragen kun je bij de Vodafone handel kwijt 😉

    OT: ik voorzie hierin geen toekomst… Te duur voor een sim only.. Met hardware inc zou het best van de grond kunnen komen.

  19. Dit opent wel perspectieven voor de toekomst. Zeker als ze ook toestellen gaan aanbieden. Misschien dat de ‘grote jongens’ hier (voor de consument) positief op reageren. Het zou wel leuk zijn als mensen die Robin heten korting krijgen! 🙂

  20. @Meneer Aart: Met toestellease zeker. Heb je aan t einde nog geen foon.

  21. Ik geloof niet in “goedkoop” zolang het netwerk van KPN,T-Mobile, Vodafone is.

  22. wat is de toegevoegde waarde als je een Tele2 abonnement hebt van 5 euro voor 200 minuten ( ik gebruik nog niet de helft), je overal op straat gratis internet hebt ( Ziggo) en een smarttelefoon van 139 euro van LG met Android 4.1 en waarop gewoon ook Appie van AH draait.??

    Goedkoper kan het volgens mij niet.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.