nest thermostaat

‘Nieuwe Nest-thermostaat op komst’

Er komt een compleet nieuwe Nest-thermostaat aan. Het nieuwe product van Nest moet nog worden aangekondigd, maar is nu al uitgelekt.

nest thermostaatEr is een nieuwe Nest-thermostaat op komst, zo blijkt uit documenten van de Amerikaanse keuringsinstantie FCC. In de papieren wordt een nieuw “draadloos apparaat” beschreven. Hoewel er verder weinig details worden gegeven, is uit twee details af te leiden dat het om een thermostaat gaat.

Het goedgekeurde apparaat heeft dezelfde vorm als de huidige Nest. Hoewel er geen foto’s zijn gedeeld, is op een afbeelding een abstracte versie van de achterkant getoond. Deze is net als de huidige Nest-thermostaat rond. Andere producten van Nest, zoals de Nest Protect rookmelder, hebben een andere vorm.

Het getoonde serienummer suggereert ook dat het gaat om een thermostaat. Het nieuwe apparaat draagt als nummer ZQAT30, wat niet heel veel afwijkt van ZQAT20 op de huidige Nest-thermostaat. Alleen de thermostaat heeft de letters ‘AT’ in het serienummer staan op dit moment.

Het is nog onduidelijk wanneer de nieuwe Nest-thermostaat zal worden aangekondigd, maar we hoeven vermoedelijk niet lang te wachten. De FCC wordt vaak pas aan het einde van de ontwikkeling ingelicht bij een nieuw product.

De Nest-thermostaat verbindt via een app met je iPhone of iPad. Door je gedrag in de gaten te houden, weet de Nest precies wanneer de temperatuur moet worden aangepast. Nest is een bedrijf van Tony Fadell, één van de topmannen verantwoordelijk voor de eerste iPod. Eerder werd Nest door Google overgenomen, waarna de thermostaat verdween uit de Apple Store.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 augustus 2015, 21:01
Categorie Geruchten
Onderwerp nest

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.