Reacties voor: Gerucht: ‘Apple brengt nieuwe MacBook Air in september of oktober uit’

Apple gaat voor het einde van het kwartaal een nieuwe MacBook Air uitbrengen. Dat zegt het Taiwanese onderzoeksbureau TrendForce.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 7 reacties

  1. Als Apple Fanboy doet dit bijna pijn om te zeggen; maar zolang dat Apple niet met een vergelijkbaar alternatief komt voor de chromebook, dan krijgen ze mij niet meer overstag. Ben echt verwondert hoe goed zo’n chromebook werkt voor een schamelen €290. Nee, de Apple prijzen drijven een wig in de Apple vs fanboy “relatie” 😬

  2. Wat timing betreft lijkt het meest logisch rond de periode dat macOS Mojave uitkomt

    Was handiger geweest om ‘m NU uit te brengen zodat een hoop studenten ‘m nog op tijd voor het nieuwe schooljaar konden bestellen.

  3. Origineel geplaatst door Richard
    Als Apple Fanboy doet dit bijna pijn om te zeggen; maar zolang dat Apple niet met een vergelijkbaar alternatief komt voor de chromebook, dan krijgen ze mij niet meer overstag. Ben echt verwondert hoe goed zo’n chromebook werkt voor een schamelen €290. Nee, de Apple prijzen drijven een wig in de Apple vs fanboy “relatie” 😬

    Ben je met zo’n Chrome book nou productiever dan met een iPad of andersom?

  4. Er gaat zeker een goedkoper model aankomen. De goedkoopste nieuwe Macbook Pro begint nu bij 2.000 euro…

  5. @Kees: Eerlijk gezegd wel. De enige tablet waarmee ik echt productief ben, is een Surface Pro.

    Die heb ik als it-er altijd bij. Begin Apple steeds meer een niche product te vinden die links en recht wordt ingehaald door de concurrentie. Ik vind Apple prachtig, en het werkt allemaal naadloos samen. Met de hoge aanschaf is niet meer te verantwoorden ten opzichte van de goedkopere alternatieven die ook hetzelfde kunnen.

  6. Is het niet stillaan tijd dat ze komen met een nieuwe iMac?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.