iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was woensdag 15 augustus 2018

Wat gebeurde er op Apple-gebied op dinsdag 14 augustus? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

Vandaag vroegen we je naar je mening in een nieuwe iCulture peilt over de Apple Pencil. Zie jij jezelf de Pencil gebruiken met de iPhone als dit er inderdaad komt? Of vind je de Pencil helemaal niks? De betrouwbare analist Ming-Chi Kuo is ook weer terug en voorspelt dat de Apple Car tussen 2023 en 2025 komt. Zie jij dit gebeuren? Ook leggen we uit dat de externe Twitter-apps minder functies krijgen vanwege veranderingen bij Twitter en vieren we 20 jaar iMac. Dat en meer in deze iCulture Vandaag!

Tips, opinie en meer

Nieuws

Apps & accessoires

Deals

Meer vandaag

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Instagram (Gratis + IAP, iPhone, iOS 15.0+) - Instagram laat je nu polls maken in DM’s.
  • Infuse • Video Player (Gratis + IAP, iPhone/iPad/Mac/TV, iOS 14.0+) - Meteen zien wat er in de video gebeurd tijdens het scrollen.
  • HQ Trivia (Gratis + IAP, iPhone/iPad/TV, iOS 12.0+) - HQ Trivia is er nu ook voor de Apple TV.
  • Launch Center Pro - Icon Maker (Gratis + IAP, iPhone/iPad, iOS 11.2+) - Van taal wisselen tijdens het dicteren en nog veel meer.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Nieuwe omgeving voor kinderen tussen de 6 en 9 jaar.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.