Reacties voor: Nieuwe iPhone-reclame van T-Mobile: ‘Je zou de telefoon eens moeten zien!’

T-Mobile is gestart met een nieuwe postercampagne. In bushokjes verspreid over Nederland kun je slogans zien zoals: 'Mooie telefoon? Je zou het abonnement eens moeten zien'.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 29 reacties

  1. ja die hangen er al wen tijdje zal de wel wem willen hebben :p

  2. hhaahah ik wil er ook wel 1 😀

  3. [Ouwe zeurkous-modus AAN]

    Ehm… Je gaat toch geen reclame-poster, van een telefoon die je al hebt, ophangen?

    Maken ze weer reclame omdat de verkoop aantallen teruglopen? Een te kleine winstmarge om de iPhone een prijsdaling te geven voor het najaar?


    [Ouwe zeurkous-modus UIT]

    Wel leuke reclame 🙂

  4. Mooi abonnement,maar je zou de dekking eens moeten zien!

  5. @ Fokke
    Wat zeg je?

    Deze reclame heb ik maandag al gezien.

  6. dit is heel slim van ze!

    zeker als je weet dat over een halve maand de prijzen van de iphones verlaagd worden!
    tenminste de 16gb versie.
    en psychologisch ook de 8gb

    Dus advies koop je binnenkort een iphone
    wacht dan tot na 1 Dec

  7. @pieter

    Inderdaad, ze kunnen beter een poster ophangen: voor goede dekking gelieve abo af te sluiten bij Vodafone.

    Mijn TM abo is ontbonden en heb nu een Vodafone abo met eigen Iphone. Sublieme ontvangst, vrijwel overal 3G.

  8. Ik weet niet welk reclameburo hierachter zit maar ik vind het niet zo’n sterke campagne. Bij Apple zouden ze dit ook een zwaktebod vinden. T-Mobile moet juist z’n affiniteit (als ze dat al hebben) met de iPhone benadrukken. Nu benadrukken ze precies het grootste nadeel: Als je een iPhone wilt dan MOET je bij T-Mob. De slogans op de posters hebben een hoog ‘here today, where tomorrow’ gehalte: Ik kan die teksten ook anders uitleggen en de layout is fantasieloos en plat. ‘Mooie telefoon? Moet je het verplichte abonnement eens zien.’ ‘Zie je dit abonnement? Dat is de enige manier om aan deze telefoon te komen.’

    Het is vaker gezegd: Doe de iPhone simlockvrij in de winkels en het wordt de grootste verkoop-hit aller tijden. Nu lopen er veel te veel mensen rond die ‘m niet kunnen krijgen vanwege hun lopende wurgcontract.

  9. @Kenneth B. Done

    Helemaal waar…..

  10. @Kenneth B. Done –

    Helemaal waar..! 😉

  11. Mooie commercial. Leuk doordacht.
    Treft precies het verkoop probleem.

    Veel mensen gaan half geïnformeerd over straat. Tis grappig om te horen wat voor larikoek er allemaal over de iphone en de abonnementen de ronde doet.

    Mensen vinden hem mooi maar willen m niet hebben vanwege het 2 jarig contract. Ze gaan er vanuit dat je bovenop de 29,95 nog los voor je sms en data betaald en vinden het dan logischerwijs een duur abbonement voor 150 belminuten waar ook nog is de smsjes uit de zelfde bunde gehaald worden.

    Nu kunnen ze door die reclame zien dat je voor die 29,95 klaar bent. All inclusive deal. De enige extra kosten zijn wanneer je buiten je 150 minuten belt of smst. Wanneer klanten bij ons dat zien is de deal snel gemaakt en maakt ze die twee jaar niet veel meer uit. Ze hebben er nog garantie bij ook voor.

    ineens daalt de drang om die iphone uit een simlock vrij land te gaan halen. Ik heb bij iFactors al een hoop twijfelende mensen toch aan de iphone geholpen via de t-mobile manier.

    Origineel geplaatst door stiekme versteller
    ….Dus advies koop je binnenkort een iphone
    wacht dan tot na 1 Dec

    Waar is je bron?

    Origineel geplaatst door rschilders
    @pieter
    ….Mijn TM abo is ontbonden en heb nu een Vodafone abo met eigen Iphone. Sublieme ontvangst, vrijwel overal 3G.

    en geen garantie meer een geen visual voice mail…..geweldig!!!

  12. @ Kenneth B. Done

    Kijk ook even wie de campagne inzet. T-Mobile dus. En die wil alleen maar abonnementen afsluiten. Dus even los van het feit dat ze sommige mensen hiermee buitensluiten vind ik het wel logisch dat ze de nadruk op het abonnement leggen. Daarbij proberen ze natuurlijk in de vormgeving Apple tegemoet te komen.

  13. Origineel geplaatst door Pieter
    Mooi abonnement,maar je zou de dekking eens moeten zien!

    Hahahahaa!!!!

  14. Tja jammer dat er nog steeds mensen zijn die blijven beweren dat het T-Mobile netwerk slecht is. Als zakelijk veel gebruiker weet ik dat T-Mobile de enige provider is die nog steeds heel erg veel investeerd in uitbreiding van de dekking, dat Vodafone vol zit (en geen capaciteit meer heeft) de 2 partijen die het verschil gaan blijven maken in de toekomst zijn KPN en T-Mobile. Als ik dan moet kiezen tussen een legale (incl. visual voicemail en een flat rate abonnement) of een geimporteerde versie dan ben ik blij dat ik voor T-Mobile gekozen heb. Geen gezeik met locks, te hoge rekeningen of garantie. Wie is nu de slimste?

  15. Goeie reclame. Mensen denken volgens mij dat de iPhone en het bijbehorend abonnement erg duur zijn.

  16. ze hadden het Vodafone netwerk toch al aan het T-Movile-netwerk gekoppeld? Dus ontvangst zou toch hetzelfde moeten zijn?

    Van de rest, leuke reclame. Worden mensen tenminste een beetje geïnformeerd over het abonnement zelf.

  17. Zoals 4saus ook al zegt, nu zien ze wel het abonnement in 1 oogopslag.

    De meeste denken 150 bel en/of sms, maar is dus apart van elkaar, onbeperkt internet en gratis Visual Voicemail. En dat voor € 29,95 met de telefoon erbij (voor € 76,-).

    Dus is wel een duidelijke reclame.

  18. blijkbaar is de markt zo verziekt dat mensen er standaard van uit gaan dat je overal voor moet BIJ BETALEN

    ergens dus jammer dat deze manier van reclame maken nodig is.

    OFFTOPIC GELEUTER NAAST DE STREEP

    maar ik merk het wel vaker bij apple producten. Bepaalde features zijn standaard aanwezig waar je bij andere merken moet bij lappen. (kom je uiteindelijk weer op de zelfde start prijs uit)

    EVEN DE SOFTWARE TEKORT KOMINGEN DAAR GELATEN DAT IS EEN SCHOT VOOR OPEN DOEL. TGAAT ME OM DE ABONNEMENT VORMEN NU. WE WETEN ALLEMAAL DAT DE IPHONE BELANGRIJKE FEATURES MIST.

    Dingen die nu STANDAARD zijn in mainstream producten als BLUE-TOOTH / WIFI N / SUDDON MOTION SENSORS / WEBCAMS in laptops en computers had apple jaren lang standaard aanboord op iedere mac waar dat mee mogelijk was. Wou je dat dat toen bij een ander merk moest je dus BIJBETALEN om dat te hebben.
    (oke Bij apple betaal je dus ook voor dingen die je misschien niet gaat gebruiken maar vor het geval dat is het aanwezig)

    Grappig om te zien dat apple het willen bieden van een all inclusive totaal pakket zich ook manifesteert in de iphone en de abbonnemetsvorm die er bij hoort.

  19. Origineel geplaatst door Yosha
    Tja jammer dat er nog steeds mensen zijn die blijven beweren dat het T-Mobile netwerk slecht is. Als zakelijk veel gebruiker weet ik dat T-Mobile de enige provider is die nog steeds heel erg veel investeerd in uitbreiding van de dekking, dat Vodafone vol zit (en geen capaciteit meer heeft) de 2 partijen die het verschil gaan blijven maken in de toekomst zijn KPN en T-Mobile. Als ik dan moet kiezen tussen een legale (incl. visual voicemail en een flat rate abonnement) of een geimporteerde versie dan ben ik blij dat ik voor T-Mobile gekozen heb. Geen gezeik met locks, te hoge rekeningen of garantie. Wie is nu de slimste?

    Ben in ieder geval blij dat ik Vodafone heb, en thuis wel gewoon kan bellen. T-mobile heeft hier in de regio al minstens 3 jaar GEEN goede dekking, waar KPN en Vodafone dit wel hebben.
    Ik ben ook blij met mijn simlockvrije iPhone 3G die wel gewoon garantie heeft. (Ik heb een T-Mobile officieel unlockte iPhone 🙂 )

  20. @Kenneth B. Done
    Ik vind hem ook erg zwak. Ik vind het ook een beetje lijken op illegale verkoop. Zo van “hee psst mooi dingetje he, kopen?”

  21. als dit ze aan nieuwe klanten helpt is het goed. Ik kan me nog herinneren dat t-mobile en apple misleidende reclame maakte over een iphone voor 1 euro. daar struikelde iedereen over omdat t-mobile open kaart moest spelen. dat doen ze nu en nu is het weer niet goed. wat wil je nou?

    Als een iphone minder snel verkoopt dan gehoopt omdat bij mensen de abonnementsvorm afschrikt vind ik dit juist een slimme zet.

    door te laten zien wat je krijgt voor dat geld is de drempel voor twijfelaars een stuk lager geworden. Dat is gewoon slim zaken doen. Dat t-mobile abonnementen verkopen wil is niet meer dan logisch. dat is wat dat bedrijf doet. En elk (gezond) bedrijf wil geld verdienen.

  22. @Yosha – Het T-Mobile netwerk IS slecht, en veel investeringen zijn daarom nodig om het op niveau te brengen.

    Wanneer jouw radius toevallig in een goed gedekt gebied ligt, heb je mazzel, maar dat wil niet zeggen dat het netwerk dan landelijk goed dekt.

    Door mijn combi Vodafone-Italiaanse simlockvrije iPhone heb ik nu betere 3G dekking (want bereik!) én snellere 3G.

  23. @4saus
    Me bron is een interne mail van T-mobile
    aan alle sellers en resellers

  24. Origineel geplaatst door Jules
    @Kenneth B. Done –

    Helemaal waar..! 😉

    Zie maar in België: prijs is dan wel 525 euri minstens…

  25. Best sterk… ik denk dat dit voor feestdagen nog wel wat klantjes binnen gaat halen.

    Origineel geplaatst door Danny

    Origineel geplaatst door Jules
    @Kenneth B. Done –

    Helemaal waar..! 😉

    Zie maar in België: prijs is dan wel 525 euri minstens…

    Ja maar daar word je weer genept met onduidelijke datalimieten en dure abonnementen… Het is ook nooit goed!

  26. Ik heb de iphone ism T-Mobile al sinds half augustus.
    Zelf ben ik er zeer tevreden over. Ik woon in een boeren gat. En het netwerk doet niet onder voor KPN.

    Ik snap ook heel de comotie niet van mensen dat het allemaal zo slecht gaat…

  27. Ja, de verkopen lopen al weer terug.
    Hype is voorbij 😛 Komen betere / handigere toestellen aan en men wil denk ik niet Tmobile in alle gevallen.
    Als iets zo erg goed loopt hoef je er toch geen reclame voor te maken?

    Blijft trouwens een ****** netwerk dat van Tmobile.

  28. heb maar 2x sinds 1 maand 3G gehad maar voor de rest altijd normaal bereik (behalve in de kantine op me werk). Ben er toch erg happy mee. Meer mensen uit mijdecht/uithoorn en omstreken?

  29. ik heb het abb vanaf de 11-07. Qua gsm dekking ALTIJD ok! 3G af en toe niet, maar niet storend vaak. Ik begeef het me het meest in de provincie groningen.

    Abb vind ik een goede deal. Had hiervoor relax 150 w&w. Was toen 24.95 kwijt per maand. Nu 150sms erbij én sneller internet voor 5,-.
    Prima, over 2jaar is er vast weer wat nieuws wat dan weer de shit is.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.