FNAC en Media Markt gaan Belgische iPhone verkopen

De iPhone zal in België deze maand ook bij winkelketens zoals FNAC en Media Markt te koop zijn. Dat kondigde topman Benoit Scheen aan op Benelux Telecom Day.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Belgische iPhone bij FNAC en Media MarktTerwijl je in Nederland meerdere winkelketens kunt binnenlopen om de iPhone te kopen, is in België nog steeds sprake van een monopolie. Maar daar komt verandering in: op de Benelux Telecom Day (georganiseerd door ING) kondigde bestuurder Benoit Scheen aan dat ook andere winkelketens de iPhone gaan verkopen. Deze maand zal de iPhone ook bij FNAC, Media Markt en andere ketens verkrijgbaar zijn.

Volgens Scheen liggen de verkoopcijfers van de iPhone boven verwachting, maar hij wilde geen exacte cijfers noemen. Mobistar denkt ook na over de lancering van een tv-dienst op het vaste net. De concurrentie biedt al combinatiebundels van telefonie, internet en televisie; aan Mobistar wil daarbij niet achterblijven. Op dit moment biedt Mobistar wel een tv-dienst voor mobiel gebruik aan, waarmee klanten naar tientallen tv-stations kunnen kijken. De animo daarvoor is niet zo groot: enkele tienduizenden gebruikers is weliswaar een mooie score, maar bij vaste televisie kan Mobistar honderdduizenden klanten trekken.

Via: De Standaard
Tipgever: Joost

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 oktober 2009, 22:20
Categorie Providers
Onderwerpen belgische apps, fnac, mediamarkt, mobistar

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.