Reacties voor: ‘Nieuwe iPhone bereikt laatste testfase, in september verkrijgbaar’

De nieuwe iPhone zou in de laatste testfase zijn aanbeland, waarna massaproductie in juli van start gaat en het toestel in september op de markt komt.
Michel Lusthof -

Reacties: 47 reacties

  1. Apple heeft nu dus langer de tijd gehad dan voorgaande jaren om een nieuwe iPhone te ontwikkelen (de eerste daar gelaten) en toch gaat het om een relatief kleine upgrade. Van mij mogen ze het programma doorbreken maar kom dan iig met een nieuw toestel en niet met eeb 4s ofzo. Naja, we wachten het wel af, want geruchten blijven geruchten 🙂

  2. Gelukkig….. Ik was al een beetje verdrietig!!!!!
    Ik ga alvast in de rij liggen.

    Als t-mobile het tenminste niet weer op zo’n verschrikkelijk slechte manier regelt zoals afgelopen jaar…..

  3. Ik ben blij dat ik net een witte iPhone 4 heb aangeschaft. Tegen de tijd dat de nieuwe iPhone weer in voorraad is in de winkels beginnen ze alweer met de productie van de iPhone 5 of 6. Ik heb liever een goedwerkende 3G verbinding dan een eventuele slecht werkende 4G.

  4. Gaarne zonder deathgrip. Nog altijd erg veel last van.

  5. Apple neemt voor het eerst langer dan een jaar de tijd voor een nieuwe iPhone, ik verwacht wel meer upgrades dan alleen A5-cpu!

  6. Eigenlijk wel vreemd dat een firma zoals Apple niet elk jaar een nieuwe gsm Jan uitbrengen. Waarom alleen een kleine update? Ik denk dat ik een jaar langer met me 3GS ga doen

  7. Te laat en waarscheinlijk te weinig nieuws op bij de te dure iPhone te blijven denk ik.
    Ik wacht het nog heel even af maar een opgewaarde 4 is echt niet genoeg om mij te overtuigen.
    Zoals de zaken nu liggen met oa de nieuwe HTC binnenkort loopt Apple achter de feiten aan.

  8. @timmeh – Wat heeft jou slecht werkende 3g verbinding nu met een nieuwe iPhone te maken ??
    Helemaal niets lijkt mij….

  9. Vorige week witte iPhone 4 binnengekregen icm t-mobile. Heerlijk 2 jaar onbeperkt internet en toch altijd wel goede ervaringen gehad met t-mobile.

    Voordat de iPhone 4S/iPhone 5 hier in Nederland is zijn we alweer in 2012 ga ik vanuit. Heel blij met de iPhone 4! Heerlijk toestel! Weer net iets fijner als de 3GS.

  10. Origineel geplaatst door Stijn
    Eigenlijk wel vreemd dat een firma zoals Apple niet elk jaar een nieuwe gsm Jan uitbrengen. Waarom alleen een kleine update? Ik denk dat ik een jaar langer met me 3GS ga doen

    OMG. Je zegt net dat je liever geen kleine update wil maar zelf heb je een klein geupdate iPhone 3G. Dat is ong. zelfde princiepe hahaha 😀 maar vind ergens wel dat je gelijk heb. Wil liever ook ECHT iets nieuw zoals de iPhone 5 misschien brengt. Maar we weten nog uberhaupt niet wat de 4S brengen gaat dus laten we dat eerst afwachten.

  11. Je zou toch verwachten dat de 4s zeker een dualcore heeft? Anders lopen ze wel heel ver achter..

  12. de Iphone is nu nog hot maar Apple moet wel oppassen dat ze zich niet in de luren laten leggen door Samsung,als je ziet met wat voor geweld die weer komen 1.4 dual core, fullHD , superdun etc

  13. Er zullen ongetwijfeld meer zaken komen dan alleen een A5 en een 8mp camera. Apple kan dergelijk kleine update niet verkopen als nieuwe iPhone ivm de concurrentie.

    Ik denk uiteindelijk dat de hardware strijd wel een keer zal eindigen (zie processor strijd pc) en dat de software en het platform het belangrijkst gaat worden.

  14. Ik hoop dat ie 8MP camera echt wel doorgaat, voor mij straks dè reden om m’n 3GS te vervangen (die er overigens nog als nieuw uitziet) Het zijn de foto apps die tellen voor mij. Het verschil tussen 3,1 en 5 is me net te weinig om daar veel geld voor neer te leggen. Facetime boeit me niet.

  15. @Tjeu: Je weet wel dat megapixels niet uitmaken? 3,2 megapixels is genoeg om een A4 te vullen met een foto. 😉 Het gaat meer om de sensor wat de kwaliteit van de foto’s goed maakt.

  16. Kan ik alvast preorderen 🙂

  17. @Kevins: dan moet je hem terug brengen jong! Dat je daar genoegen mee neemt is echt BIZARRR!

  18. Vergeet niet, de aardbeving in Japan zal ook wel een groot deel aan vertraging gezorgd hebben.

  19. Denk dat apple maar beter kan kappen met het uitbrengen van Iphones !!

    De concurrenten die stampen telefoons uit de grond maar apple doet jaar en dag moeite om 1 model per jaar uitte kunnen brengen .

  20. Heb een tijdje gewacht, maar ik heb gisteren gewoon een “oude” 4 besteld. Heb geen zin meer in die waiting games van Apple…

  21. Opzich logisch dat Apple de WWDC overslaat. Ze hebben immers net met vrij veel bravoure de witte iPhone 4 die ze al een jaar beloven in de markt gezet. Op moment dat ze dan paar maanden laten al met een 4S of een 5 komen, is het momentum van die witte 4 helemaal weg en zijn de investeringen die daar ingegaan zijn en voorraden die zijn opgebouwd verspild.

  22. We zullen zien mag al lang mijn abonnement verlengen, september is een leuke tijd om te verlengen.

    Maar gelukkig heeft het aantal megapixels geen fuck te maken met het maken van goede foto’s.

  23. Ok, dus leverbaar vanaf september, maar de voorgaande jaren heeft Apple de iPhone toch altijd iets van twee maanden van te voren geïntroduceerd? Hij was nooit direct na de WWDC leverbaar. Dus misschien krijgen we wel eerder te weten wat er allemaal nieuw is 😛

  24. @Rob HoitingMichel – nee, het heeft weinig te maken met de fotokwaliteit op zich. ik klaag ook absoluut niet over de fotokwaliteit van m’n 3GS, maar een 8MP camera geeft wat meer vrijheid met zoomen, bijsnijden e.d. omdat een cameratelefoon geen optische zoomlens heeft.

  25. Me abbo loopt op 8 augustus af en dan houd het op voor een poosje. Ik houd me 3gs nog wel een wat langere periode en ga voor een sim-only abbo met internet die maandelijks opzegbaar is. Zodra ze een compleet nieuwe telefoon uitbrengen zoals de 4 is het weer tijd voor een upgrade.

  26. Wat Apple moet doen is hun systeem niet als een dictatoriale staat afschermen!

    Een veel betere batterij er in, A5 processor en min. 32GB, en robuuste hardware. En dan heb je een ideale telefoon anno 2011 lijkt me!

    Voor de rest haal je software toch heel vaak uit apps!

  27. Ik hoop echt op een nieuwe iphone in september! was echt teleurgesteld toen er bij de WWDC geen nieuwe iphone werd aangekondigt, mocht 2 maanden geleden al een nieuwe telefoon uitkiezen.

  28. @ARR: dat is nou precies de reden waarom Apple hem nog niet aangekondigd heeft ;). Mensen smullen bij geruchten maar die geven nog geen garantie.

    Bovendien denk ik dat Apple inmiddels zo’n grote markt aanboort en op zo veel plekken innoveert (mac, iphone, iOS, lion, apple tv etc), dat het wel gerechtvaardigd is dat ze niet exact op tijd zijn. Bovendien is die deadline ook nergens concreet terug te vinden in de richtlijnen of missie van Apple, maar iets in de lijn van verwachting van Apple fans

  29. @Tjeu: Hallo? Mijne maat heeft mijnen 3Gs overgekocht vorig jaar en ik heb nu een iphone 4 en we hebben al meermaals dezelfde foto getrokken en het verschil is heel groot vind ik en dan zeggen dat mijn ogen geen 100% meer zijn? :-).
    Het zijn niet de megapixels alleen die tellen, het kan bv zijn een 5MP camera toch beter is dan die 8MP camera.

  30. Maarre….wat moet ik me voorstellen bij een geïntegreerde SIMkaart?

  31. Hmm dilema, vandaag wordt mijn 3gs verkocht.
    Nu is de vraag zou ik een 4 of (binnen 3maand) de nieuwe 4gs/5 halen?

  32. Ik ga in september naar amerika, maar dat maakt het weer moeilijk, een iphone5 kopen met de kans deze niet gejailbreakt/unlocked kan worden.

    Of een simlockvrije iPhone4 in amerika kopen die een stuk goedkoper dan zal zijn. Zeer moeilijke keuze, misschien een gokje wagen en alletwee kopen, maar dat is ook weer link dan.

  33. En ik maar hopen dat de speculatie rondom een iPhone 5 naar volgend jaar was verbannen… In mijn ogen is een iPhone 5 pas een 5 met compleet andere HW dan de huidige 4.

    Overigens kan de iPhone 4 prima gemeten worden tegen de nieuwe flagships van HTC/Samsung. Mensen eisen zoveel in de mobiele telefoon, hoop dat er dat men beseft dat min: 32gb, dual core processor, 8mpx, ook een duurdere iPhone betekend. Apple brengt nu al jaren netjes alles volgens schema uit… Geloof niet echt dat ze zichzelf hieraan breken. Dit soort nieuwtjes zijn om de mensen warm te houden. Maar ik zou er niet door wachten met verlengen van een abonnent, dan maar een iPhone 6 tegen die tijd.

  34. Origineel geplaatst door appppl
    Denk dat apple maar beter kan kappen met het uitbrengen van Iphones !!De concurrenten die stampen telefoons uit de grond maar apple doet jaar en dag moeite om 1 model per jaar uitte kunnen brengen .

    Dat is echt de meest lompe opmerking die er tussen staat! hahahaha

  35. Een A5 processor lijkt mij niet verstandig. Want dan lopen ze qua snelheid meteen achter op de nieuwe smartphones die nu al uitkomen. En dan te bedenken dat er nog ruim 3 maanden te gaan zijn waarin concurrenten nog meer (snellere) toestellen uitbrengen. Ik verwacht dus een A6 processor.

  36. @NXT – Nieuwe (lees: revolutionaire hardware) is wat Apple nodig heeft, die 8MP camera, 32GB en processor zijn aangename dingen die nauwelijks meer kosten.

    Ik denk dus niet dat Apple de prijzen nog HOGER mag leggen, ik zal in ieder geval niet meer kopen. En enkele vrienden van mij ook niet.
    We zijn er denk ik allemaal over eens dat die 32GB, 8MP intussen ook al in de Samsung of HTC zit en stukken minder kost!

    Ik denk dat Apple prijzen moet hanteren van 500 euro voor het goedkope model tot max. 700 voor de duurste.

    En het zal nooit een 4GS worden, het zal een iPhone 5 worden. Waarom werd die naam 3GS ingevoerd?
    Omdat Apples tweede generatie omgedoopt werd naar 3G, maar die 3G eigenlijk sloeg op de generatie van technologie van mobiele netwerken.
    Met die 3GS zaten ze dus weer in hun circuit, en nu blijven ze hier in.

    Het is maar al te gek om een telefoon de naam te geven van de generatie van de provider! Er wordt gewoon verwacht dat dat werkt!
    Stel je voor dat de Volgende HTC ‘LTE’ of ‘HSDPA’ zou gaan noemen!?!

  37. Ik doe nu al 2 jaar met mijn 3gs, wordt tijd voor wat nieuws

  38. Jammer, dan ga ik zoeken naar een betere phone helaas.

  39. Waarom gaat er iedereen vanuit dat Apple er een jaar over doet om een telefoon te ontwikkelen? Met FaceTime waren ze volgens mij anderhalf jaar bezig en dat werd toch (of je het wel of niks vindt) aangekondigt als iets “groots”. Vergeet ook niet dat het nu steeds sneller nieuwe modellen van bv HTC op de markt komen als pakweg anderhalf jaar geleden. Ik kan me voorstellen als je een telefoon per jaar uitbrengt je toch beter gaat nadenken om de concurentie voor te blijven, ze willen toch altijd een soort van blijven innoveren, en dat betekent denk ik niet een snellere chip in de telefoon, dat doet iedereen namelijk.

  40. Origineel geplaatst door Michiel
    Waarom gaat er iedereen vanuit dat Apple er een jaar over doet om een telefoon te ontwikkelen? Met FaceTime waren ze volgens mij anderhalf jaar bezig en dat werd toch (of je het wel of niks vindt) aangekondigt als iets “groots”. Vergeet ook niet dat het nu steeds sneller nieuwe modellen van bv HTC op de markt komen als pakweg anderhalf jaar geleden. Ik kan me voorstellen als je een telefoon per jaar uitbrengt je toch beter gaat nadenken om de concurentie voor te blijven, ze willen toch altijd een soort van blijven innoveren, en dat betekent denk ik niet een snellere chip in de telefoon, dat doet iedereen namelijk.

    Precies, ik vind het feit dat Apple met 1 telefoon per jaar prima werkt. Ik erger mij groen en veel aan de concurrenten die elke 2 maanden doen alsof ze de wereld opnieuw uitgevonden hebben. Prachtige telefoontjes hoor de Galaxy’s, maar 3 à 4 modellen per jaar? Waarvoor? Voor mij een teken dat ondanks alles de concurentie nog steeds geen antwoord heeft op de iPhone. Een processor zegt nou ook niet alles, als de software niet deugd.

    De HTC HD2 moest ook de concurentie aan gaan met de iPhone, dual core 1 GHz, was qua snelheid echt vele malen langzamer dan de iPhone 3GS.

  41. “N93″ en “N94″… dus Apple heeft Nokia overgenomen! 😉

    Toch blijft het een belachelijke wereld waarin we leven. Gewoon omdat er een nieuwe iPhone aankomt, ongeacht de specs, ‘moet’ iedereen meteen zijn huidige iPhone daarvoor inruilen. Nee het recept van oma’s appeltaart blijft toch de lekkerste appeltaart, nu en over 50 jaar nog steeds! 😉

  42. Ik heb niet alle reacties gezen, maar een aantal mensen zeggen dat Apple wel met een betere update moet komen ivm concurrentie en beginnen met het noemen van specs. Dat zijn dingen waar Apple zich echt niet druk om maakt. Ik heb van m’n werk een HTC gehad, die lag dus na een dag in de kast, Android loopt qua gebruiksrviendelijkheid ver achter, en daar gaat het Apple om: gebruiksvriendelijkheid!

  43. De reden dat de lancering van de iPhone dit jaar is verschoven naar september heeft te maken met het boekjaar van Apple. Apple wilt de iPhone uitbrengen aan het begin van het boekjaar, en dus is de lancering verplaatst naar begin boekjaar 2012; eind september 2011. Dit zal mijns inziens nu elk jaar zo zijn. Q1 iPad met nieuwe hardware, WWDC in juni voor iOS/MacOS, september lancering nieuwe handhelds (iPhone & iPod).

    De iPhone zal gewoon iPhone 5 gaan heten. De enige reden dat de iPhone 3GS de 3GS heet is omdat ze anders scheef zouden lopen met de telling (de iPhone 2=3G). De 5e iPhone heet gewoon de iPhone 5.

  44. Ik denk dat ze (net als alle voorgaande jaren) een upgrade uitbrengen, denk aan de 3GS bijvoorbeeld. Volgend jaar zal er dan denk ik een heel nieuw model komen..

  45. Ben ik toch ff blij dat mijn abonnement in oktober afloopt, neem mooi die nieuwe iPhone erbij. Maar het is wel raar, we hebben ruim een jaar gewacht op een nieuwe iPhone, en dan is er alleen een betere prosseror bij gekomen? Dan heb ik het wel erg onderschat. Samsung gaat waarschijnlijk wel voorlopen op de markt, dat duurt niet lang meer als Apple zo door gaat.

  46. @RDG: Goed punt, heb je toevallig ook een bron waar Apple dat aanbrengt als reden? Of een medewerker het vaagjes noemt of zo?

  47. @appppl: Beter 1 goede telefoon dan 5 redelijke telefoons. De
    restwaarde van de Iphone is overigens ook nog goed ten opzichte van de andere merken, daar bedoel ik mee, andere merken komen zo vaak met een nieuwe dat het andere model van ze gelijk in prijs keldert.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.