Reacties voor: Nieuwe iPad bij iAm Store en Amac 23 maart na middernacht te koop

De Nederlandse APR's iAm Store en Amac hebben aan iPadclub laten weten dat ze vrijdag 23 maart om middernacht de nieuwe iPad zullen verkopen. Xando en iFactors doen dit pas om 7:00 uur.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 28 reacties

  1. Weet iemand misschien of er een nieuwe smart cover uitkomt voor de nieuwe Ipad? Ik heb niets daarover gehoord namelijk.

  2. Mooi! Dat wordt donderdagavond bij de Amac in Den Bosch in de rij staan! Scheelt me een treinkaartje en extreem vroeg opstaan op vrijdag ;)!

  3. Ik meen me te herinneren dat er vorig jaar bij de Media Markten veruit de meeste voorraad was. Dit jaar zal dat natuurlijk bij de Apple Store in Amsterdam zijn.

  4. Nee blijft dezelfde dus die van iPad 2 ik had namelijk dezelfde vraag en heb vandaag Apple NL gebeld

    Origineel geplaatst door HamidWeet iemand misschien of er een nieuwe smart cover uitkomt voor de nieuwe Ipad? Ik heb niets daarover gehoord namelijk.

  5. Bedankt voor de info

  6. Ik heb een nieuwe iPad gekocht in Duitsland. Was even een ritje maar het wel waard. Ga vrijdag een hoedje kopen in de Apple Store. Ze hadden er trouwens nog 3 liggen, net over de grens bij Nijmegen

  7. Veel plezier voor wie gaat, ik heb m in mn handen en het is de moeite waard

  8. Ook bij alle Dixons winkels gaan ze middernacht open las ik in een mailing.

  9. Hij wordt wel warm linksonder, de rest is kouder. Heeft iedereen dit?

  10. Weet iemand of de Media Markt in het retailpark in Roermond ook om middernacht open gaat? Ik kan helaas niet gaan kijken of er een bordje staat:( de amstore gaat om 07:00 uur open, daar had ik een mail van 🙂

  11. Saturn Utrecht heeft geen toestemming van de gemeente om open te gaan. Gek, want de Amac en iAm in Utrecht zijn wel open. Dixons overigens niet allemaal. Die in Utrecht niet bijvoorbeeld.

  12. Ter info:
    Bij de MM Arnhem vandaag geweest; geen bordjes. Gevraagd aan medewerker, enkele uitspraken:
    ‘…nog onbekend hoeveel iPads worden geleverd…als het er maar 30 zijn, ga ik niet ‘snachts open…reserveren kan…kleine aanbetaling…volgen adviesprijs Apple…wordt apart gehouden op volgorde reserveren…nog niet veel reserveringen gehad…u bent de eerste die een zwarte iPad (‘3’) 64Gb Wifi +4G (‘3G’) reserveert, dus als die binnenkomt: voor u…we houden hem apart tot maximaal 3 dagen na lancering’…we bellen u zodra we weten of we snachts open gaan…
    Hij staat voor 799,- op de factuur incl.BTW, terwijl verkoper de prijs zelf nog niet wist (in Frankrijk meen ik 814,-?):
    Vraag:
    Ben benieuwd: zijn er prijsverschillen te bekennen? Wat kom je tegen?

  13. Hallo iStore Oss N Brabant is sinds kort ook open
    Wanneer zal daar de new iPad3 starten ?
    VerOnder stel ook à s vrijdag
    Maar hoe laat ?
    Dank vooraf voor een reactie

    groet Jan Nooijen Oss

  14. APR Ivizi in Maastricht zegt dat ze om half 12 al open gaan! Scheelt een half uurtje buiten staan 🙂

  15. @Ashcat:

    Gisteren bij de Mediamarkt in het Retailcentrum Roermond geweest en gevraagd hoe laat ze open zijn, helaas pas om 10.00 uur.

  16. Ipad is zeker de moeite waard!! Zondagavond twee stuks gereserveerd in oberhausen. via de apple app. Reservering was vanaf 21:00 uur mogelijk. Ochtend erna was alles uitverkocht. Dus voor wie geen zin heeft om lang in de rij te staan en tot a.s. Maandag kan wachten: reserveer heb zondagavond via de apple app om t op te halen in de apple store in rotterdam. En als je geluk hebt krijg je ook een 64GB versie voor de prijs van een 32gb zoals ik had. Haha

  17. Net bij mediamarkt Arnhem geweest en nee te horen gekregen geen donderdag24:00 open en geen aanbetaling en reservering New iPad

  18. Wel jammer dat dit niet op de iAm website is terug te vinden ter bevestiging.

  19. De xando doet ook nachtopening. Is net gewijzigd onder druk van de andere APR’s die anders meer verkopen.

  20. Binnenkort een iPad 3 tegen inkoopprijs 🙂

  21. Op de facebooksite van de mediamarkt is inmiddels onder evenement te zien dat de volgende vestigingen vrijdag om 0:01 de ipad zullen verkopen:

    Rotterdam Centrum
    Den Haag
    Zoetermeer
    Deventer
    Leeuwarden

    weet niet of deze lijst compleet is, of dat deze nog aangevuld wordt. Ze zijn niet echt duidelijk in de communicatie bij MM.

  22. Origineel geplaatst door Patrick van BeijerenDe xando doet ook nachtopening. Is net gewijzigd onder druk van de andere APR’s die anders meer verkopen.

    Klopt, ik heb vanmiddag een telefoontje van Xando gehad dat ik mijn gepreorderde iPad ook al 's nachts tussen 12 en half 2 op kan halen 🙂

  23. Je kan m ook gewoon bij mij ophalen vanavond. 530,-.

  24. Vanmiddag bij aixxess in Aken ( Duitsland) een 16 gb white gekocht ben er super blij mee tot nu toe niks bijzonders gemerkt mbt warmte! Allemaal veel plezier met jullie aankoop”

  25. In het bericht staat dat niet alle iAM stores opengaan, maar in de mailing die ik gister kreeg stond van wel. weet iemand hier meer van? Ben van plan naar Arnhem te gaan namelijk, en die staat op de lijst als zijnde dicht!

  26. De A-mac in Deventer gaat ook om 00:00 open en vervolgens weer 07:00 in de ochtend..

    Tenminste zo heb ik het van de medewerker begrepen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.