Nieuwe iPad Air mogelijk te zien op eerste foto’s

Op internet circuleren duidelijke foto's van de mogelijke opvolger van de iPad Air.
Michel Lusthof - · Laatst bijgewerkt:

iPad Air 2In China en Japan circuleren foto’s van wat mogelijk de nieuwe iPad Air zou zijn. Het zou gaan om een ‘perfecte replica’ van de nieuwe iPad, die in het najaar wordt verwacht. Naast de verwachte toevoeging van een Touch ID-vingerscanner zou Apple, als we deze foto’s mogen geloven, nog wat andere kleine visuele wijzigingen in petto hebben. De foto’s zijn gepubliceerd door de Franse site Nowhereelse.fr en zijn van goede kwaliteit.

Het gaat waarschijnlijk om een zogeheten mock-up of dummy zoals we die ook bij de iPhone 6 al vele malen hebben gezien. Er zijn een aantal dingen die opvallen in de serie foto’s. De afgebeelde iPad Air heeft een licht gewijzigde grille voor de speakers aan de onderkant. Ook zijn de volumeknoppen enigszins aangepast. Wel valt op dat de muteknop in het ontwerp ontbreekt, maar aangezien het hier om een mock-up lijkt te gaan zou dat wel eens een foutje kunnen zijn. Er zijn geen aanwijzingen dat Apple de muteknop zou willen vervangen door een puur softwarematige oplossing.

Naar verwachting zal Apple de nieuwe iPad Air dit najaar op de markt brengen met Touch ID, de krachtiger A8-processor en een upgrade voor beide camera’s van de tablet. Ook de iPad mini zal waarschijnlijk uitgerust worden met een Touch ID-vingerafdruksensor evenals verbeteringen onder de motorkap.

iPad Air 2

ipad-air-2-replica-speaker

ipad-air-2-replica-volumeknoppen

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 juli 2014, 23:30
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen ipad air, ipad air 2

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.