Snapchat introduceert Our Story: foto’s en video’s rond evenementen

Snapchat introduceert Our Story die je foto's rond evenementen laat bekijken en toevoegen.
Michel Lusthof - · Laatst bijgewerkt:

Snapchat Our StoriesEerder vanavond onthulde Facebook zijn eigen Snapchat-alternatief Slingshot. Sociaal netwerk Snapchat introduceert vandaag ook iets nieuws: een nieuwe manier voor het bundelen en verzamelen van foto’s en video’s. In navolging op de Stories-functie die in oktober 2013 werd geïntroduceerd komt men nu met Our Story, die media rond bepaalde evenementen toont. De functionaliteit is al onderdeel van de huidige versie van Snapchat waardoor updaten niet nodig is. Op het muziekfestival Electric Daisy Carnival dat aankomend weekend plaatsvindt, wordt Our Story voor het eerst in gebruik genomen.

Dankzij Our Story kunnen Snapchat-gebruikers die zich op dezelfde locatie bevinden foto’s en video’s toevoegen die voor iedereen zichtbaar zijn. Gebruikers kunnen foto’s en video’s aan een bepaalde Story toevoegen met de Verzend naar-pagina waarin het evenement automatisch verschijnt. Als je niet op het evenement aanwezig bent kun je de foto’s en video’s van EDC ook bekijken door je te abonneren op het account EDCLive.

Met de nieuwe functie probeert Snapchat zich te onderscheiden van concurrerende apps die hetzelfde doen. Zo introduceerde Facebook eerder vanavond zijn eigen Snapchat-alternatief Slingshot. De nieuwe app is voorlopig alleen in de Verenigde Staten verkrijgbaar en verschilt op een belangrijk punt van Snapchat. Je ziet pas een foto of video van een vriend als je zelf ook iets hebt gestuurd.

Downloaden: Snapchat (gratis, iPhone, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 juli 2014, 20:29
Categorie Apps
Onderwerp snapchat

Snapchat

Snapchat is een populair sociaal netwerk voor jongeren, waarbij je vooral foto's en video's deel. Hieronder vind je onze tips om meer uit Snapchat op de iPhone te halen, Alles over functies zoals de Snap Kaart, lenzen, filters en emoji gebruiken en gezichten wisselen.

Snapchat

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.