Reacties voor: Nieuwe iPad 2-reclame: ‘If you asked’

Apple heeft een nieuwe reclamespot voor de iPad gelanceerd met als thema "If you asked". In de reclamespot worden applicaties voor specifieke doelgroepen getoond.
Lees het complete artikel → Nieuwe iPad 2-reclame: ‘If you asked’
Michel Lusthof -

Reacties: 16 reacties

  1. Knappe reclame. Ben dan ook erg blij met mijn iPad.

  2. Ik zit nog steeds te wachten op mijn ipad2 wifi+3g 32GB….6 weken nu in de wacht bij saturn utrecht…

  3. ik heb een boodschap gekregen dat hij na 5 weken ene half binnen is, de ipad2 wifi + 3g 32GB 🙂

  4. Alle criticasters ten spijt: maar het is echt een magisch en revolutionair apparaat met een gebuikerservaring die zijn weerga niet kent! Chapeau Apple!

  5. De iPad is echt een mooi apparaat, zo ongelooflijk dun. Alleen ik had wel betere camera’s willen zien want 0.8mp is echt middeleeuws, foei Apple!

  6. Mooie reclame hoor!

  7. Ik ben het ook helemaal eens met de reclame. Het is een fantastisch apparaat en dit is nog maar het begin.
    Dat wil niet zeggen dat andere tablets ook niet magical kunnen worden, maar de iPad heeft het bewezen.

    Leve de toekomst.

  8. Ja de ipad is echt grandioos. Mijn ipad2 staat in bestelling. Op de ipad1 heb ik al genoeg gedaan om te zeggen dat echt fantastisch werkt.

    Nu de markt ook door andere merken benaderd wordt, zal het kaf van het koren gescheiden worden en zien we welke tablet werkelijk beter als de rest is.

    Veel collegae hier die overgestapt zijn op android zeggen zelf ook dat ze liever een ios device hadden gehouden maar dat de prijs van apple iphones gewoon te hoog is.

  9. Ik heb een iPad 2 en ik ben er echt helemaal weg van ! Voor mijn gevoel is hij echt perfect, ondanks het mis van flash en Java !

  10. zoals altijd krijg ik weer kippevel van dit soort reclames (ik weet niet hoezo…

  11. ik heb dit weekend een IPAD 16 Giga+3G besteld,hopelijk moet ik niet te lang wachten,nog een vraagje,hoe zit dat met de beveiliging,moet je bv beveiliging software hebben,of hoe zit dat?

  12. blijf het opvallend vinden dat mensen opmerkingen blijven maken over de kwaliteit van die camera’s. is er echt iemand die er vaak/regelmatig foto’s mee maakt?

  13. Weet iemand welk kinderboek dat is?

  14. @Larss: Ziet er uit als Alice in Wonderland

  15. Dat stukje wat over Sales gaat, bij 16 seconde. Wat voor programma is dat? Lijkt me gaaf om te implementeren bij ons in het bedrijf.

  16. It’s just getting started… geweldige recalme.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.