Reacties voor: Nieuwe geruchten over Premium App Store

Er zijn opnieuw geruchten dat Apple bezig is met een Premium App Store. Volgende week laat Apple de nieuwe iPhone-firmware te zien en krijgen ontwikkelaars een blik op de nieuwe SDK. Wired denkt dat Apple dan ook een Premium App Store gaat lanceren.
Lees het complete artikel → Nieuwe geruchten over Premium App Store

Reacties: 13 reacties

  1. Lijkt me wel leuk een appstore met alleen apps vanaf 10 euro, moeten wel goeie apps zijn dan :p

  2. Niet verkeerd voor grote ontwikkelaars die bovengemiddelde investeringen doen in hun professionelere App.. We zullen het dinsdag zien (al komen geruchten niet zomaar ergens vandaag en zie je ze de laatste tijd vaak uitkomen)

  3. Ik denk eerder dat ze een aparte pagina krijgen binnen de huidige appstore. Net zoals ze nu onderscheid maken tussen games en zakelijke apps. En dan zullen ze waarschijnlijk ook een eigen tabje krijgen naast “nieuwe apps” en “what’s hot” en andere “top-pagina’s”

  4. juistm, valt dit in de categorie psp game kwalitijt op iphone? voor rond de 20,-? zoja 😀

  5. @MacBoot: Dit lijkt mij ook wat er gaat gebeuren, want een hele nieuwe store, dat zie ik niet gebeuren.

  6. Ik kijk uit naar Dinsdag!

  7. Beter komt dan ook meteen NFS Undercover uit. Daarom wacht EA denk ik zo lang met de release.

  8. Voor de gebruikers is er denk ik wel meer nodig om de appstore beter te maken. Door de fartapps zie je het bos niet meer, bij wijze van spreken.

    Uitgebreid zoeken (of browsen) is amper mogelijk. Je moet door hordes *** apps in een tage istore. En wil je verschillende “usb-stick” programma’s vergelijken dan moet je zelf gaan zoeken en lezen.

    En een categorie als lifestyle is veel te breed om specifiek te kunnen zijn.

    Dus door zo’n premium appstore krijg je alleen nog meer categorieen. Voordeel voor de ontwikkelaars is dat ze beter te verkopen zijn…. totdat de fart-apps ook duur gaan worden en er tussen komen 😉

  9. Ze moeten gewoon een gedeelte maken waarin alles behalve expliciete content geupload mag worden.
    Ik begrijp dat mensen zelf kunnen kiezen, maar ik kan er wel in komen als een bedrijf hiermee niet geassocieerd wil worden.
    Daarnaast een gedeelte met duidelijke regelgeving, waarin alleen top kwaliteit apps te downloaden zijn.
    Al zou het rating systeem hier ook aan bij moeten kunnen dragen.

  10. De daling van de prijs doen de ontwikkelaars zelf: logisch dat de verkoop van een app minder wordt na verloop van tijd, en dus de ontwikkelaar de prijs aanpast om meer te kunnen verkopen.

    Denk maar niet dat alles blijft zoals het nu is, want de Appstore is er nog niet zo lang en zal nog wel meer wendingen krijgen.

    Zelf merk ik bijvoorbeeld dat ik minder aankopen doe uit de Appstore, omdat er niet echt iets nieuws en bruikbare app’s bijkomen.

    De stijgende lijn in de store zal niet altijd met de zelfde snelheid voortduren.

  11. Origineel geplaatst door cloverfield
    Voor de gebruikers is er denk ik wel meer nodig om de appstore beter te maken. Door de fartapps zie je het bos niet meer, bij wijze van spreken.Uitgebreid zoeken (of browsen) is amper mogelijk. Je moet door hordes *** apps in een tage istore. En wil je verschillende “usb-stick” programma’s vergelijken dan moet je zelf gaan zoeken en lezen.En een categorie als lifestyle is veel te breed om specifiek te kunnen zijn.Dus door zo’n premium appstore krijg je alleen nog meer categorieen. Voordeel voor de ontwikkelaars is dat ze beter te verkopen zijn…. totdat de fart-apps ook duur gaan worden en er tussen komen

    Sorry hoor, maar de downloaders van de fartapps zijn hier ook grotendeels de veroorzakers ervan.

    Als men nou gewoon die doeloze apps links laat liggen verdwijnen ze vanzelf. Maar er zijn altijd nog van die dwazen die deze apps ook gewoon 5 sterren toekennen.

    Die hele appstore mag zijn toelatingsbeleid wel wat aanpassen…

  12. Hmm.. Premium apps zoals Navigatie?

  13. Ik weet het wel zeker! Waarom zouden anders gameloft & EA de laatste tijd geen nieuwe titels in de app store lanceren?!?!???!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.