Apple verlengt contracten van iPhone-ontwikkelaars

Apple heeft een tijdelijke oplossing bedacht voor ontwikkelaars die deelnamen aan de beta-SDK: hun developerlidmaatschap en hun iTunes Connect-contract wordt verlengd tot 11 juli 2009.

iphone sdkAfgelopen zondag las je op iPhoneclub dat Apple waarschijnlijk nog geen systeem heeft om de contracten van iPhone-ontwikkelaars te verlengen. Ontwikkelaars die zich al vroeg hadden aangemeld voor het betaprogramma voor de iPhone-SDK liepen tegen het probleem aan dat er meer dan een jaar was verstreken en dat hun lidmaatschap daarom was afgelopen. Apple heeft nu een oplossing voor de korte termijn bedacht: het lidmaatschap wordt verlengd tot 11 juli 2009. Ze krijgen daarmee uitstel om te werken aan een oplossing voor de lange termijn.

Ontwikkelaars die vroegtijdig werden toegelaten tot het SDK-programma krijgen op dit moment een e-mailbericht dat hun lidmaatschap en hun iTunes Connect-contract is verlengd. Apple belooft dat ze binnenkort contact met de ontwikkelaars zullen opnemen over verdere details. Ontwikkelaars zagen dat hun contracten waren afgelopen en hadden geen mogelijkheid om die te vernieuwen. Sommige ontwikkelaars kregen een verlenging van twee weken, maar dat was geen standaard regel en werd per persoon beslist. De tijdelijke oplossing geldt voor alle ontwikkelaars die deelnamen aan het betaprogramma.

Tip van: Dennis, ontwikkelaar van Trein
Meer info: Ars Technica

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 maart 2009, 23:51
Categorie Apps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.