Reacties voor: Nieuw idee voor iOS 7: lockscreen met widgets en cirkels

Een nieuw concept voor iOS 7 toont widgets, een rond unlock-mechanisme en nieuwe notificaties binnen een cirkel.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 40 reacties

  1. veeeeel te druk, en ziet er ook niet uit..

    Laat dit maar lekker bij een concept blijven =) En mocht een tweak-developer hier zijn tijd aan gaan besteden, laat ik de tweak links liggen.

  2. Gadverdamme, veel te opdringerig en druk.

  3. Veel te druk.

  4. Ik vind het wel mooi en eigenlijk helemaal niet zo druk! Van mij mag Apple hier ideeën uit opdoen voor iOS7!

  5. Nee dit is niet leuke locatie voor widgets.
    in notificatie center is ook niet ideale plek, kan wel 1 a 2 maar meer wil je daar niet. (anders moet je zo ver scrollen voor notificaties)

    Ik denk dat de widgets beter op het spotlight scherm kan geplaatst worden. Dat toetsenbord pas tevoorschijn komt als je het zoekbalkje aanklikt. Nu is he teen leeg scherm als je niet aan het zoeken bent. prima locatie voor widgets 🙂

  6. Perfect.
    Laat ios 7 maar een compleet andere richting inslaan.

  7. Mogen ze wat mij betreft wel wat van gebruiken in iOS 7. Maar dat ronde gedeelte zie ik liever beter afgewerkt terug. Nu ziet het er niet uit in verhouding tot de rest. 😛

  8. Cirkels zijn verspilde ruimte als je een vierkant scherm hebt. Next!

  9. 1 woord: super!

  10. We willen helemaal geen witgets!
    Teminste, ik niet…. wat moet ik er mee, leuk voor een week, daarna doe je er niets meer mee!

    Houd het basic en rustig, dat is tijdloos en goed!
    Tis verdorie geen Kindertelefoon, waarbij je je tamagotchi om aandacht zeurt…

  11. iOS zal nooit zoals Android worden. Laat dit maar over aan Android. Dit kun je trouwens NU doen met eender welk Android toestel. Iphone zal nooit meer innoveren, zal altijd icoontjes en mapjes op je homescreens blijven. Mocht ios widgets gebruiken dan zul je zien wat voor trage boel dat word.

    Verzonden via mijn Samsung Galaxy Note II

  12. Ik krijg de indruk dat dit concept op Android gaat lijken.

  13. Wat een lelijke shit zeg. Krijg koppijn van, zo druk. Bijna net zo erg als android. Why mess with a good thing!

  14. Lijkt me ook niks. Ik hoop maar dat Apple iets gaat vernieuwen aan iOS 7. Want de voorbije versies zagen grafisch gezien maar kleine veranderingen. En Apple verandert niet graag zaken gewoon maar om ze te veranderen. Dus het zou me niet verbazen moest alles bij hetzelfde blijven en met wat nieuwe features hier en daar.

  15. Is wel mooi vind ik

  16. @geert: Wat een wijze man ben jij, nu al inzicht in de snelheid van producten die nog niet eens op de markt zijn.

  17. En dan Samsung achterop schrijven in plaats van het Apple logo?
    Super lelijk idee!!!

  18. Goed idee! Zou denk ik wel graag een iets andere vormgeving kiezen, vind de cirkel niet mooi! Maar het is nog een concept…..

  19. Moet nog zien gebeuren dat Apple tweaken toestaat. Allicht via de AppStore.

  20. HTC sence meuk!
    Absoluut geen strakke Apple looks en veel te druk.

  21. Door al die concepts, mockups, ‘wishfull thinking’ e.d. die nu weer over iOS 7 en de volgende iPhone(s) op allerlei sites voorbij komen, is iedereen straks weer extra gedesillusioneerd als de ware producten gepresenteerd worden. Dan zijn de veranderingen allemaal niet zo spectaculair als daarvoor door een heleboel mensen in de media gebracht zijn en lijkt het er juist op dat Apple weinig veranderd.
    Wel leuk natuurlijk om zo over nieuwe ideeën te fantaseren, maar het is meestal ook niet meer dan dat. En dat wordt soms nog wel eens over het hoofd gezien.

  22. Te druk. Lijkt een beetje op android 😉

  23. @geert: Sarcastisch hoop ik? Android is met het OS zoveel trager dan iOS en dat zal ook niet veranderen mocht iOS widgets gaan krijgen.

  24. @pommetje: Ja, want een agenda op je lockscreen maakt er een kinder telefoon van… ?!
    Er moet gewoon meer keuzevrijheid komen voor dit soort zaken zodat jij en ik tevreden zijn. Iets meer richting Android/jailbreak dus maar met de gebruiksvriendelijkheid en performance van iOS.

  25. Lijkt verdacht veel op de nieuwe HTC Sense 5 en ook de Holo Locker van Android 4.0 ICS. Dit is het probleem met innovatie in de iOS. Alles wat Apple bedenkt bestaat al bij Android. Er zijn weinig originele ideeën over.

  26. Dit is dus een van de redenen dat ik hierna weer terugkeer naar het veel innovatievere Android. Apple maar aanklagen en beschuldigingen neerleggen. Nu gaan ze toch features gebruiken die een klein beetje veel iets weg hebben van Android. Stelletje rukkers.

  27. Dit is dus een van de redenen dat ik hierna weer terugkeer naar het veel innovatievere Android. Apple maar aanklagen en beschuldigingen neerleggen.stelletje rukkers.

  28. Wat mij betreft is het te druk. Er mag best wel wat (meer) informatie op het lockscreen maar dit is teveel van het goede.

  29. Ios laten zoals het is, wellicht agenda afspraken op het lockscreen. Die concept is echt iets voor techboys, daar is apple niet voor gemaakt. De techies moeten maar naar android.

  30. Waarom toch steeds die opmerkingen dat Apple moet gaan vernioeuwen omdat ze al een paar jaar hetzelfde hebben. Als je dat wilt koop je toch gewoon een Android, daar weet je nooit wat je krijgt. 99% van de iPhone kopers zijn heel erg tevreden en willen niet steeds iets anders.

  31. Ik vind dit er wel goed uitzien laat maar komen

  32. Als student die bezig is met afstuderen in de User interface design en Usability richting kan ik zeggen dat de vormgever van dit concept weinig kaas gegeten heeft van het ontwerpen voor een doelgroep.

    Druk, onhandig gebruik van ruimte (ik kan nu meer alerts kwijt dan met z’on cirkel), en erg tegenstrijdig met het begrip LOCK screen.

  33. Ik zeg gelijk doen, na al die jaren begint het simpele iOS mij te vervelen, maar zou nooit overstappen naar Android of Windows apparaten.

  34. IOS7 een wens, Siri in het Nederlands.

  35. Echt fugly, veel te druk, totaal non-Apple.

  36. Origineel geplaatst door Laurens
    Dit is dus een van de redenen dat ik hierna weer terugkeer naar het veel innovatievere Android. Apple maar aanklagen en beschuldigingen neerleggen. Nu gaan ze toch features gebruiken die een klein beetje veel iets weg hebben van Android. Stelletje rukkers.

    Dit is een idee van iemand die niet eens voor Apple werkt. Goede reden :’)

  37. Stelletje xenofoben 😛 Ik denk namelijk dat veel mensen niet weten wat widgets zijn. Die banners die bovenin verschijnen? Ja ook dat is een widget! Lekker weg al die widgets! Terug naar iOS 3!

    Dan heb je ook nog eens duizenden widgets waarvan er misschien 80% irritant zijn en 20% handig, mooi, onmisbaar. Dus oordeel niet zo gauw en jailbreak je oude iPhone om eens te snoepen van het Turkse fruit.

  38. Ik vind die cirkel om te unlocken best gaaf! Als toevoeging zou ik bijvoorbeeld op elk kwart van de schijf een app zetten zoals de camera, bellen en berichten of stel in wat je zelf handig vindt. Unlocken zou dan met een hele cirkel gebeuren maar dat lijk me minder praktisch..

  39. Dat is toch gekopieerd van Android en Windows Phone 8.

  40. Scott Forestall is niet meer aan het roer op het gebied van het uiterlijk. Ik verwacht dat iOS7 wel een ander uiterlijk krijgt. OSX zal dan ook mee moeten. Dat zal dan wel 10.9 worden of OS XI.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.