Reacties voor: Nieuw Apple-patent moet glas van toekomstige iPhone sterker maken

Apple heeft een nieuw patent ingediend, dat een proces beschrijft om het glas voor de iPhone 5S sterker te maken door onderdompeling in een vloeistof.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 10 reacties

  1. Moet zeggen dat de 5 al een enorme verbetering is t.o.v. de 4. Veel mensen die kapotte schermen hadden op hun 4, bij de 5 hoor je dat veel minder. Maar alles kan altijd beter, gelukkig.

  2. Dat mag ook wel, want gisteren knapte het glas spontaan van mijn iPhone 4 zonder dat ik het aanraakte.
    De iPhone lag gewoon op de bank naast me tijdens het opladen totdat ik plotseling een knappend geluid hoorde en er over het hele scherm meerdere barsten zaten.
    Er zat niet eens een hoesje omheen.
    Ik dacht misschien een hete batterij of zoiets, maar de iPhone was gewoon van temperatuur. echt balen hoor. zo onbreekbaar is dat glas dus niet.

  3. Dit nieuwsbericht krijgen we elk jaar zo net voor een nieuwe iphone. Ondertussen tik ik dit op een iphone met een gebroken scherm haha

  4. Origineel geplaatst door Tin
    Moet zeggen dat de 5 al een enorme verbetering is t.o.v. de 4. Veel mensen die kapotte schermen hadden op hun 4, bij de 5 hoor je dat veel minder. Maar alles kan altijd beter, gelukkig.

    Snap überhaupt niet hoe je dat voor elkaar krijgt. Oké het kan wel maar dan ben je toch wel behoorlijk lomp bezig geweest denk ik aangezien ik heb al 2 tot 3x heb laten vallen zonder enige barst of iets.

  5. Ik kan hier toch al even melden dat dit nog niet het geval is bij de 5 . Mijne was toch volledig gebarsten 🙂

  6. (Red.) Verwijderd: taalgebruik.

  7. (Red.) Verwijderd: taalgebruik.

  8. Mijn iphone 5 is zelfs 2 x op een stenen rand gevallen en nig niet beschadigt.

  9. Het zal nooit 100% onbreekbaar worden, ik vind wel dat sommige mensen heel slordig zijn met hun telefoon sommige laten zon toestel 4x vallen in de week ja dan vraag jezelf toch om problemen.
    Gewoon zuinig zijn , een ongelukje kan altijd gebeuren en je moet maar net de pech hebben dat ie bij de eerste keer meteen krak zeg.
    Moet zeggen dat het scherm op mijn iphone 5 zeer netjes blijf tegenover de iphone 4 en 4s, wel moet ik erbij zeggen dat de behuizing van de iphone 5 best krasgevoelig is. Niet echt krassen maar als je dichtbij kijk zie je toch wel witte puntjes door de zwarte behuizing.

  10. Wie laat er nu zijn telefoon vallen? Dan moet je wel héél onhandig zijn.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.