Netflix serie downloaden.

Netflix Smart Downloads maakt bingewatchen makkelijker

Netflix gaat de downloadfunctie slimmer maken. Hierdoor hoef je niet meer zelf de volgende aflevering van je favoriete serie te downloaden, omdat het helemaal automatisch gaat.

Sinds enige tijd kun je al Netflix offline kijken, maar binnenkort komt daar een slimmere functie bij. Dankzij Smart Downloads worden afleveringen al van tevoren gedownload, zodat je meteen door kan met kijken zodra je de vorige aflevering helemaal gezien hebt. De functie is nu al beschikbaar op Android, maar moet later ook naar iOS komen.

Netflix Smart Downloads binnenkort naar iOS

Het is in Netflix helaas niet mogelijk om tegelijkertijd een heel seizoen van je favoriete serie te downloaden. Je moet daardoor elke aflevering afzonderlijk op je toestel zetten. Dit is nogal onhandig als je bijvoorbeeld op vakantie net lekker aan het kijken bent en dan ineens blijkt dat je de volgende aflevering nog moet downloaden. Smart Downloads voorkomt dit, doordat reeds bekeken aflevering automatisch verwijderd worden en nieuwe afleveringen beschikbaar zijn.

Stel je wil op vakantie het hele seizoen van La casa de papel kijken, zonder dat je je MB’s hieraan verspild. Het is dankzij deze nieuwe functie genoeg om de eerste drie afleveringen te downloaden. Zodra je de eerste aflevering gekeken hebt, verdwijnt deze van je toestel en wordt de vierde aflevering op je toestel gezet zodra je een Wi-Fi-verbinding hebt.

Het is dan dus niet meer nodig om zelf alle afleveringen afzonderlijk te beheren. De Smart Downloads-functie werkt alleen voor series en niet voor films. iOS-gebruikers moeten dus nog even geduld hebben, want vooralsnog is de functie alleen op Android-toestellen te vinden. Met een beetje mazzel is de functie tegen het einde van het jaar ook voor iPhone en iPad beschikbaar. Voor nu moet je dus nog elke aflevering zelf via Netflix downloaden als je een lange vliegtuigreis voor de boeg hebt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 juli 2018, 12:06
Bron Bron Netflix
Categorie Apps
Onderwerp netflix
2 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.