Reacties voor: Netatmo gaat huidige camera’s geschikt maken voor HomeKit Secure Video

Bij de aankondiging van HomeKit Secure Video was nog even de vraag of bestaande HomeKit-video's een update zullen krijgen, of dat je compleet nieuwe spullen moet aanschaffen. Netatmo schept nu duidelijkheid: de bestaande HomeKit-camera's én de deurbel zullen met de functie gaan werken.

Reacties: 6 reacties

  1. Dan is de keuze heel makkelijk nu voor straks in ons nieuwe huis. Niet de Ring maar de Netatmo!

  2. Vorige week een Netatmo buitencam geïnstalleerd. Heel blij met de security aankondiging van Homekit en nu dus heel blij met de ondersteuning voor bestaande apparaten door Netatmo. Echt top en ik was al heel tevreden over de cam.

    Keuze destijds gemaakt obv
    – lokale opslag met mogelijkheid tot cloud opslag (dropbox) maar geen verplicht cloudopslag abonnement bij de producent van de camera. Reden: privacy en kosten.
    – intelligentie; maakt onderscheid mens, auto, dier en je kan per soort aangeven of je wilt dat opgenomen wordt en/of een melding gemaakt wordt.
    – schijnwerper als beweging wordt gedetecteerd
    – motion sensor (en camera) verschijnt in homekit, waardoor ik deze ook voor andere automatisaties kan gebruiken.
    – niet enkel opname als iemand op de bel drukt zoals bij Ring.

    Super blij met de cloudopslag in iCloud dadelijk. Ik wil de beelden namelijk niet in Dropbox hebben staan.

  3. Ik baal er nog steeds van dat Canary (nog steeds) geen Homekit onderstening heeft. Hebben ze jaren geleden aangekondigd, maar het is er nooit van gekomen. Het is een prima camera, maar inmiddels denk ik er over om over te stappen naar Logitech.

  4. Ik hoop dat de bestaande Circle 2 van Logitech ook gewoon ondersteund wordt! En het zou Netatmo sieren als ze weerstations ook eindelijk eens van HomeKit-ondersteuning voorzien, maar gezien hun reactie daarop (Nee! Staat niet op de planning!) zal dat wel een toekomstdroom blijven 🙁

  5. @Flieps: Ik las dat ze dit hebben gedaan met nieuwe hardware; Canary Plus. Bestaande hardware heeft nooit die update gekregen.

  6. Een van de grootste voordelen van netatmo vind ik dat ze wegblijven van VERPLICHTE cloud subscriptions. Gewoon dropbox en ftp anabieden NAAST de subscriptions is echt cool. Nu homekit ook naar de camera’s komt wordt het maar eens tijd mijn foscammetje te gaan upgraden.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.