Reacties voor: Nederlandse rondreis door iPhone 2.0 Beta (screenshots)

Het is nog een paar maanden aftellen tot de officiële iPhone firmware 2.0, maar er zijn al betaversies beschikbaar voor ontwikkelaars voor de iPhone. In dit artikel bekijken we deze firmware zeer uitgebreid met Nederlandstalige screenshots en bespreken we alle vernieuwingen.
Richard IJzermans -

Reacties: 23 reacties

  1. Ziet er allemaal veel belovend uit. Vooral het Exchange verhaal spreekt mij erg aan. Kan mijn Blackberry ook de deur uit.

    Ben benieuwd wanneer de final release zal zijn.

  2. Ziet er goed uit. Kan niet wachten.
    Als ik m’n iPhone niet dagelijks nodig had, zou ik hem ook wel even willen proberen, maar goed. Ik wacht wel tot hij wat stabieler is.

  3. ik heb het geprobeert, en ik kan je vertellen dat het geen succes was.

  4. begint de week nu ook eindelijk op maandag???

  5. @-Verwijderd:
    dat kun je al oplossen door je landinstellingen op belgië te zetten. Enige nadeel dat ik heb gevonden is dat hij dan op google belgië zoekt, maar dit is ook weer te fixxen

  6. @jgmkoster:
    Dat word ff afwachten dus 😉

  7. ik heb het ook geprobeert die 2.0 beta maar ben weer terug gegaan naar 1.1.4 met heel veel moeiten 🙁 kon eerst niet meer bellen maar heb het onder tussen opgelost 😀

  8. omg die rekenmachine is zeker tof!

  9. Ik kan me alleen maar aansluiten bij bovenstaande 2.0 ervaringen. Het geeft heel even een kick en een goed been-there-done-that-bought-the-t-shirt gevoel, maar na een vastlopertje of 20 hou je het wel voor gezien. Ben zelfs terug naar 1.1.3. Lekker eigenwijs.

  10. Mooi dat de nederlandse taal al erop zit 😀

  11. Ik hoop dat straks ook bluetooth voor gps wordt aangezet en er snel navigatiesoftware beschikbaar komt. Dit en push mail en agenda zal de iphone echt compleet voor mij maken.

  12. Was deze standaard al unlocked dan ? Of heb ik gemist dat die 2.0 beta al weer te unlocken is ? 😉

  13. Zou het ook wel prettig vinden als er iets van een standaard PDFviewer, mét zoekfunctie op kwam te zitten.. En zorgen dat je gewoon Pages e.a. iWork programma’s kan openen én bewerken!

  14. @Joop: Dude seriously… Een keynote presentatie bewerken (?!) op je iPhone?
    It’s a phone dude.
    Openen/Bekijken, okay, maar bewerken?…

  15. jippie a jee! er wordt dus ook gewerkt met cisco, das mooi want daar werkt Saxion Hogeschool ook mee. Dan kan ik dus (indien in mijn bezit 😉 ) ook op school continu op internet, wifi! Vetjes!

  16. @sashimi,

    Ja waarom niet? (Oke misschien geen Keynote, maar dingen als Word/Pages wel..)
    En die zoekfunctie…

  17. Ja indd bewerken van een powerpoint is een beetje te veel van het goede… ik bedoel maar hoe ga je een filmpje of een plaatje toevoegen?? maar het bijwerken van een excel sheet zou wel mooi zijn

  18. ik heb een link geveonden is dit echt 1.20 firmware . ??

    http://www.megaupload.com/?d=LZKNOP14

  19. Ik heb een vraag komen de ipod touch 2.0 tegelijk met de iphone 2.0(of hoe de versies heten)?

  20. @Andrea: Dit mocht dus niet he… links naar de 2.0 (1.2) firmware

  21. @Joop. Goed, Word dan mogelijk nog wel, maar excel ook al niet echt meer. Ik heb ‘s een excel bestandje op een symbian s60 nokia e61geprobeerd te bewerken. Ondoenlijk. Ik kan me voorstellen dat de touch interface van de iphone het iets vergemakkelijkt, maar toch…
    @ Andrea: geen links naar warez posten. Google is je vriend, dus iedereen moet het zelf wel kunnen vinden. Het antwoord op je vraag: ja.
    @ Gijs: In juni komen beide officiele updates van Apple. De iPhone updates zijn volgens Steve Jobs gratis, voor de iPod 2.0 moet betaald worden. Heb overigens nog geen iPod 2.0 restore files gezien.

  22. die toevoeging aan de vpn cliënt is wat mij betreft de meest waardevolle van deze firmware.

  23. Jah allemaal leuk en aardig maar ik vind het risico tog veel te groot

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.