Napospy handschoenen verbinden met je iPhone.

Deze slimme touchscreen handschoenen spoor je op met een app

Ben jij iemand die altijd je handschoenen kwijtraakt? Misschien zijn deze touchscreen handschoenen dan een uitkomst. De Napospy-handschoenen zijn voorzien van een chip met Bluetooth, zodat je je handschoenen makkelijk terug kunt vinden. Je kunt zelfs een geluidje laten afspelen om je handschoenen makkelijker terug te vinden.

Op iCulture hebben we al meerdere keren over touchscreen handschoenen geschreven, waaronder Touchscreen Gloves van Mujjo. Al deze handschoenen hebben een overeenkomstig kenmerk, namelijk dat ze werken met het scherm van je iPhone, iPad en andere touchscreens. Datzelfde geldt ook voor de Napospy-handschoenen, maar deze hebben wel iets extra’s. Ze zijn namelijk te koppelen aan een app, zodat je makkelijker terugvindt.

Napospy: handschoenen met een app

Het Poolse bedrijf Napo Gloves maakt al jarenlang touchscreen handschoenen, maar via Kickstarter zoeken ze naar geldschieters die de speciale Nanospy-handschoenen willen helpen financieren. De handschoenen zijn voorzien van Bluetooth, waardoor je ze dus niet zo makkelijk kwijtraakt. Met een app verbind je de handschoenen aan je telefoon. Via de app krijg je een melding als je handschoenen buiten bereik zijn, zodat je weet dat je ze ergens hebt laten liggen.

De app biedt ook nog de mogelijkheid om een geluidssignaal uit te sturen. Op die manier kan je de handschoenen terugvinden als ze ergens liggen. Dit zal dan ook vooral van pas komen als je ze in huis hebt laten rondslingeren en minder als je ze ergens op straat verloren hebt. In dat laatste geval komt de kaart beter van pas, want daarop kun je zien waar de handschoenen voor het laatst verbonden waren. De werking van de app lijkt dus heel erg op Zoek mijn AirPods. Ook daar wordt op een kaart de laatst bekende locatie weergegeven, mocht je de AirPods kwijtgeraakt zijn.

Napospy touchscreen handschoen met iPhone.

De handschoenen zelf zijn gemaakt van Ethiopisch lamsleer en zijn in zes maten verkrijgbaar. Ze worden in augustus van dit jaar wereldwijd verscheept. Dat is dus te laat voor de huidige winter, maar je weet dan zeker dat je op tijd bent voor de aankomende koude periode. Het oorspronkelijke doel lag rond de €4000, maar dit is inmiddels ruimschoots gehaald. Je hebt momenteel nog voor $100 een setje handschoenen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 februari 2018, 18:34
Via Via Wearables Magazine
Categorie Accessoires
Onderwerpen handschoenen, kickstarter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.