iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was maandag 19 februari 2018

Wat gebeurde er op Apple-gebied op maandag 19 februari 2018? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

In verband met President’s Day was het vandaag qua nieuws een rustige dag, maar dat neemt niet weg dat we weer een aantal leuke artikelen voor je klaar hebben staan. Zo krijgen we een kijkje achter de schermen bij iFixit, het bedrijf dat bekend geworden is door de teardowns van onder andere de iPhone. Hoe gaat zo’n teardown in z’n werk en wat komt er allemaal bij kijken? Een video van een kwartier geeft antwoord op deze en andere vragen. De iPhone blijkt in Nederland steeds populairder te worden, vooral onder jongeren. Meer dan de helft van de jongeren heeft een iPhone en ook bij twintigers is dit alleen maar gegroeid. Waar komt die groei vandaan? Ook is er een nieuwe bug in macOS High Sierra met APFS opgedoken en leggen we je alles uit over de dicteerfunctie van je Apple-apparaten. Dat en meer in deze iCulture Vandaag!

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Schiphol-app vernieuwd maar onlogischer

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Schiphol Amsterdam Airport (Gratis, iPhone/Watch, iOS 15.0+) - In het nieuwe berichtencentrum vind je actuele informatie over je reis.
  • bol (Gratis, iPhone/iPad, iOS 15.0+) - De startpagina van de bol.com-app heeft een visuele make over gekregen.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Twitterific heeft nieuwe functies voor meerdere accounts.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.