Reacties voor: Muziekscan-app SoundHound gooit uiterlijk op de schop

SoundHound voor iPhone en iPad maakt muziek scannen waardevoller: pagina's van nummers, artiesten en albums bieden een schat aan informatie.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 7 reacties

  1. Ik heb in het verleden meerdere malen deze app gedownload en geprobeerd, maar ben steeds weer teleurgesteld.
    Heeft iemand goede ervaringen met SoundHound, of althans beter dan met Shazam, dat over het algemeen wel goed werkt?

  2. @Sjakelien: Ik gebruik juist SoundHound omdat ik slechte ervaringen met Shazam had..

  3. Ik ben in het verleden ook overgestapt van Shazam naar Soundhound omdat deze voor mij beter werkte. Waarschijnlijk hebben beide apps hun eigen sterke punten.

  4. Ik heb deze eens gekocht omdat hij gratis was ( de unlimited versie) dusja een gekregen paard..

  5. Shazam is sneller, maar soundhound heeft een beduidend grotere database. Soundhound gebruik ik dan ook alleen als shazam iets niet kan vinden.

  6. Ik ben 2 of 3 jaar terug ofzo ook overgestapt van Shazam naar Soundhound. Dit omdat ik merkte dat Soundhound meer muziek herkende dan Shazam. Dan heb ik het vooral over jazz, soul, funk en oude chicago en detroit house. Nu 3 jaar later blijf ik me steeds verbazen wat Soundhound wel vindt en Shazam niet als ik bijvoorbeeld op een festival ben ofzo.

    Maar ongetwijfeld hebben beide apps hun sterke en zwakke punten, maar voor mij persoonlijk is Soundhound de grote winnaar!

  7. @Sjakelien: Geen goede ervaringen met Shazam. SoundHound is sneller en beter in mijn ervaring. Ook herkent de app een lied als je het neuriet. Aangezien SoundHound meer geld oplevert dan Spotify lijkt het erop dat mensen ook eerder bereid zijn ervoor te betalen als het goed werkt.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.