Tijdschriften van uitgever National Geographic nu als losse iPad-apps

Quest, Vogue, Jan Magazine, Glamour en National Geographic Traveler zijn als losse apps verschijnen.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

National Geographic TravelerUitgever G+J heeft de tijdschriften National Geographic Traveler, Quest, Vogue, Glamour en Jan voor de iPad uitgebracht. Daarnaast komt er op 28 mei een verrijkte versie van National Geographic Magazine, zo vertelt de uitgever aan iCulture. Daarmee verandert de uitgever van tactiek bij het uitgeven van iPad-tijdschriften: tot nu toe waren de bladen van G+J enkel te lezen in de iOS-app Tijdschrift.nl. De bladen van G+J blijven voor nu ook nog in deze app staan.


De magazines van G+J zijn als losse apps te downloaden en te vinden in de Kiosk, maar het betreft ‘platte’ tijdschriften met enkel tekst en afbeeldingen. Met National Geographic zet G+J de eerste stappen bij het maken van interactieve bladen, vertelt G+J’s digital product manager Marloes van Leeuwen:

In eerste instantie gaan we niet volledig verrijkte titels aanbieden, met uitzondering van National Geographic. We zijn de mogelijkheden om dat stapsgewijs door te voeren aan het opstarten.

National Geographic voor de iPad zal het originele tijdschrift in een losse app aanbieden, maar dan met extra foto’s, backstagevideo’s en deelbare content.

Zoek je naar National Geographic in de App Store, dan vind je nu al een verrijkt tijdschrift. Dat is echter de Engelstalige editie: G+J geeft de Nederlandse variant van het blad uit.

Downloaden:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
3 oktober 2019 om 12:13
Categorie
Apps
6 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.