Reacties voor: Montblanc maakt traditionele horloges geschikt voor apps

Montblanc heeft de oplossing om smartwatchfabrikanten het leven zuur te maken: de e-Strap. Een horlogeband met ingebouwde module voor appnotificaties.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 9 reacties

  1. leuk artikel. En ja, dit is geniaal.

  2. Heel slim bedacht, mits het stroomverbruik de accu niet binnen 12 uur leeg trekt. Ideaal zou zijn als je dit soort smart info devices kan vastmaken aan het bandje van je favoriete polsklokje en een accuduur van een week of (veel) meer kan bereiken. Als je ziet wat nu al mogelijk is bij monitoren van gedrag van wilde dieren met hele kleine sensoren met zender liggen hier nog interessante ontwikkelingen op ons te wachten.

  3. Eindelijk iemand die snapt dat het handiger is om wat te lezen aan de binnenzijde van je pols. Ipv aan de buitenzijde… Goed plan!

  4. Smartwatches zullen dit soort horloges nooit van de markt verdringen. Mensen die dit soort horloges vinden de informatie die een horloge weergeeft vaak totaal niet interessant, het is voor hen een accessoire of statussymbool.

    Op zich is dit wel een super idee, best of both worlds.

  5. Geweldig! Dit idee mogen meer fabrikanten voortzetten! Geniaal!!!

  6. Leuk hoor al die heren gadgets, wanneer komt er iets voor de dames?

  7. Leuk, maar bestaat al (Kairos)

  8. Oh, zag het laatste zinnetje over het hoofd…my bad

  9. Gaaf, smart en mooi tegelijk!

    Ik heb laatst een horloge gezien met een transparante display, die was gewoon, en gaf smart door op de display, ik weet de naam helaas niet meer, maar die combinatie van normaal uitrlijk en smartfuncties is super!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.