Reacties voor: Moeder en dochter vinden elkaar na jaren terug dankzij iPhone

In de Chinese nieuwsmedia circuleert het verhaal over een moeder, die dankzij de iPhone en iPad haar dochter na jaren weer heeft teruggevonden.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 40 reacties

  1. Leuk verhaal…

    …Maar dit heeft eigenlijk niets met een iPhone te maken. Dit had ook met elke random budget-Android gedaan kunnen worden

  2. Origineel geplaatst door Wander Siemers
    Leuk verhaal……Maar dit heeft eigenlijk niets met een iPhone te maken. Dit had ook met elke random budget-Android gedaan kunnen worden

    Maar is toevallig wel via ipad en iphone gebeurd.

  3. Dit heeft meet met twitter te maken dan met iPhone.

  4. Ouwe zeurwijven, het is toch gewoon leuk dat iedereen op de wereld zo veel meer verbonden is geraakt met elkaar in de laatste tien jaar dan in de laatste tien millenia daarvoor. Hulde aan elk medium dat daaraan bijdraagt. Maar hier beperken we ons inderdaad liever tot de rol van de iphone.

  5. Wat een zure reacties. Is een leuk verhaal toch, de iPad speelt er een rol in en daar gaat het om. Dat het ook anders had gekund, tsja…

  6. Fout; het gaat hem hier om de iphone/ipad, dat het met een ander toestel ook zou gekunnen hebben klopt maar doet niks terzake, het is alweer eens de iphone/ipad die het hem doet.
    Twitter; die is daar een onderdeel van ja, dat klopt ook maar de applicatie staat wel op de iphone/ipad die toegelaten is door apple (wat normaal is en logisch is ook).

    Dit is dankzij de ipad/iphone, dat toont ook nog eens aan hoe bekend en belangrijk deze dingen worden in je leven. En de meesten herkennen sneller een ipad/iphone dan eender welk ander toestel.

  7. Waarom persee een iPhone, het gaat om twitter/Chinees ding

  8. Lees goed… Het gaat hier om WEIBO! een chinese variant van twitter, maar eigenlijk is het geen twitter variant… Het is meer een micro blogging site.

    Maar al om al, leuk voor ze! 🙂
    Daarom is een iPhone/iPad de grondlegger van zulke applicaties 🙂

  9. Ik vind het zo jammer dat op ELK artikel weer gezeik moet komen over Android of welk ander platform dan ook en anders wordt het artikel weer in twijfel getrokken omdat zogenaamd iets anders belangrijker is geweest dan de tool waarmee dit gemaakt was.. Het houdt ook nooit op he? Het is een mooi verhaal en wees blij dat tegenwoordig netwerken niet alleen maar negatieve verhalen met zich meebrengt zoals zogenaamde terreurdreigingen van onschuldige gymnasium leerlingen. Ik vind dit prachtig en ik ben blij dat ze weer herenigd zijn. De iPhone is toevallig hier de tool, dus past het op iPhoneclub. Net zoals vele andere kleinere verhalen waar de iPhone een rol speelde.

  10. Dit soort luchtige verhalen maken het lezen toch leuker 🙂

  11. Inderdaad tranentrekkend, jullie maken het wel erg sentimenteel nu. Maar ikzelf zal dat ook nooit meemaken. De hele familie woont in de regio Boerenhol dus daar hebben we de iPhone niet voor nodig…

  12. Mooi verhaal!!

  13. Origineel geplaatst door broem
    Fout; het gaat hem hier om de iphone/ipad, dat het met een ander toestel ook zou gekunnen hebben klopt maar doet niks terzake, het is alweer eens de iphone/ipad die het hem doet. Twitter; die is daar een onderdeel van ja, dat klopt ook maar de applicatie staat wel op de iphone/ipad die toegelaten is door apple (wat normaal is en logisch is ook).Dit is dankzij de ipad/iphone, dat toont ook nog eens aan hoe bekend en belangrijk deze dingen worden in je leven. En de meesten herkennen sneller een ipad/iphone dan eender welk ander toestel.

    Jij hebt Apple echt hoog in je bol zitten he?

    Zeg jij ook dat je mensen via je iphone kent omdat je die toevallig via de iphone op facebook hebt toegevoegd? Of dat je iPhone een mens heeft gered omdat je toevallig op een iPhone 112 belde?

  14. T zijn toch laar weer de apple users die een hart hebben voor mekaar:p

  15. Ik denk trouwens dat de credits indeze naar twitter moeten, niet zozeer de iPad.

  16. OMG….Straks gaat er nog zo’n fanboy lopen janken, dat die dochter sneller was gevonden met een Samsung, waar gaat dit over:(

  17. Nee – die vrouw had haar dochter nl. 5 jaar niet gezien omdat ze bij Foxconn werkte…
    Dus wel degelijk een Apple verhaal.

  18. @Henk: Hahaha

  19. En nu…? Nu wil ik ook meer weten. Hoe gaat het met moeder/dochter nu? Leven ze nog lang en gelukkig?

  20. Neeeexxxxtt -_-

  21. ja, als er vijf jaar geleden iphones waren geweest, waren moeder en dochter elkaar nooit kwijtgeraakt. ik zag zelf laatst ook een foto van iemand die ik in geen twaalf jaar had gezien op mijn iphone… maar dat was niet mijn moeder.

  22. Android gebruikers bellen of smsen eigenlijk alleen maar met hun gratis phone, data verstoken ze niet, dus met Android had dit niet gebeurd!!!

  23. De crux van het verhaal zit hem in de vrouw met de iPad. Die had blijkbaar genoeg volgers en een idee hoe ze de vrouw zou helpen. Die nam de moeite ook om terug te komen met een iPhone.

    Als ze mij was tegengekomen met mijn iPad was ze wellicht kansloos geweest….

  24. Origineel geplaatst door Frankie
    En nu…? Nu wil ik ook meer weten. Hoe gaat het met moeder/dochter nu? Leven ze nog lang en gelukkig?

    Nee een tsunami gooide roet in het eten.

  25. @Wander Siemers: wat doe je op dit forum, Hup naar http://www.microsoft.com en ga daar even verder spelen

  26. Ontroerend :0

  27. @Wander Siemers: Ik zat al te zoeken op de android forums naar dit verhaal, maar nergens te vinden! Terwijl het net zo goed met een android tablet had kunnen gebeuren!
    Dan blijf ik maar iphoneclub lezen!

  28. Kan op elk toestel gebeuren maar zulke dingen gebeuren altijd met een iPhone of iPad.

    Goed spul (H)

  29. Ik las net precies hetzelfde verhaal.
    Maar maar hier was het kaasverkoopster uit friesland stond op dijk kaas te verkopen toen de knecht toevallig langs kwam ze had haar dochter al één dag niet meer gezien woonde in de boerderij 10 km verder op.De knecht was zo onder de indruk van het verhaal maar had geen bereik op de dijk.thuis gelijk zijn iPod touch aan de kabel gelegd en via zijn iPod touch en via @frysmie.Friese variant van twitter zijn ze weer herenigd..Steve Jobs heeft dit persoonlijk tot nationale feestdag uitgeroepen in Friesland.En de IPod touch hangt nu ingelijst in de stal net boven de beste fokstier…

    Jeemig wat een bullshit allemaal.Ze is gevonden joepie klaar..waarschijnlijk worden er met andere smartphone ‘s ook iedere dag mensen gevonden..Ja en?!
    Komkommertijd??

    P.s het had elke andere provincie kunnen zijn(bijna elke)

  30. Wat een gezeik het is toch ziek dat zo iets gebeurt is

  31. Mensen ontploffen weer eens…
    Het wordt hier echt op je bordje geschoven alsof het een wonder is en dat allemaal door de iPhone..
    Ik vind dit gewoon een slecht artikel, maar de rest van iPhoneclub.nl is super en dat meen ik echt.
    Sorry aan de mensen die zich aangevallen voelen

  32. Wat een slecht artikel! Dit heeft geen reet met iPhone te maken. Als het met een android was gebeurt, had het ook niet op een android site gestaan.
    Vond het voorbeeld van 112 wel mooi. Als iemand met een iPhone 112 belt en daarmee iemands leven redt, zeg je toch ook niet dat de iPhone levens redt…

  33. Mooi verhaal!

    Maar… het lijkt me dat die moeder de afgelopen vijf jaar niet van haar plek verschoven is en nog steeds schoenen schoonmaakt. Lijkt me daarom voor de dochter ‘een eitje’ om haar moeder te vinden ipv andersom. Dus als die dochter echt gewild had…

    Of zie ik het te simpel?

  34. Als de zeikerds hier ook even willen verdwijnen, dan zoeken we jullie over 5 jaar wel weer op. Wat zal het hier aangenaam worden de komende tijd.. 😉

  35. Zo huile…..
    Htc mensen hadden dit niet gedaan, die willen al niet betalen voor een app. laat staan voor data dat voor iemand anders moet verstuurd worden.

  36. Origineel geplaatst door Brandon
    Lees goed… Het gaat hier om WEIBO! een chinese variant van twitter, maar eigenlijk is het geen twitter variant… Het is meer een micro blogging site.Maar al om al, leuk voor ze!

    Twitter = micro blogging

  37. Tja, mensen vervreemden door het gebruik van aldi sociale media.
    Maar het kan ook anders lopen zoals je ziet.

    Zal wel een chinese cloon van de iphone geweest zijn…

  38. Origineel geplaatst door Spotify
    Mensen ontploffen weer eens… Het wordt hier echt op je bordje geschoven alsof het een wonder is en dat allemaal door de iPhone.. Ik vind dit gewoon een slecht artikel, maar de rest van iPhoneclub.nl is super en dat meen ik echt. Sorry aan de mensen die zich aangevallen voelen

    Ik haat je nu zo erg hè.

    Die reacties bouwen de sentimentele touch aan het artikel om tot een lachwekkende bitchslap discussie (geen erge flame imo) xD

  39. Cry cry.. Erg tranentrekkend

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.