Reacties voor: Mobile Vikings verruimt datalimiet naar 2 gigabyte

Mobile Vikings heeft de datalimiet verhoogd van 1 GB naar 2 GB. Je betaalt 12 euro per maand voor deze prepaid bundel, die je op elk moment weer kunt verlengen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 11 reacties

  1. zeer oud nieuws. was al vanaf 1 september

  2. Misschien oud nieuws maar het maakt wel duidelijk hoe je in Nederland door de operators het vel over de oren wordt gehaald!

  3. Inderdaad oud nieuws maar laten we hopen dat de Nederlandse providers dit nieuws lezen en de zelfde prijzen gaan hanteren.

  4. Zo hee, anderhalve week al? Ik heb niet de hele tijd op de website van Mobile Vikings zitten F5’en. Jullie wel? En waarom dan geen nieuwstip ingestuurd?

    We kregen het als tip en we hebben er nog niet eerder aandacht aan besteed.

    (Ik heb werkelijk nog overwogen om er een disclaimer onder te zetten in de trant van “ik weet niet hoe lang dit al is, maar het kan niet meer dan een paar dagen zijn”. Dat leek me overbodig, maar bij nader inzien: toch nodig, zo’n disclaimer).

  5. Onnodig. Via mywi 4 via de iPhone theteren of met een duo simkaart internetten.

  6. Origineel geplaatst door Gonny van der Zwaag
    Zo hee, anderhalve week al? Ik heb niet de hele tijd op de website van Mobile Vikings zitten F5′en. Jullie wel? En waarom dan geen nieuwstip ingestuurd?We kregen het als tip en we hebben er nog niet eerder aandacht aan besteed.(Ik heb werkelijk nog overwogen om er een disclaimer onder te zetten in de trant van “ik weet niet hoe lang dit al is, maar het kan niet meer dan een paar dagen zijn”. Dat leek me overbodig, maar bij nader inzien: toch nodig, zo’n disclaimer).

    Beste Gonny, jullie zijn altijd top bezig, gewoon geen tijd besteden aan zulke loze reacties van mensen die altijd wat te klagen hebben… ik kan me goed voorstellen dat je daar een keer klaar mee bent…

  7. @killingsjaakie:
    +1

    Ook leuk om erbij te zeggen dat base de snelheden van zijn beperkt 3G netwerk naar boven heeft getrokken ( over de rest van het netwerk ben ik niet zeker. En de klanten van mv kunnen hiervan meegenieten. Verder zal base in de zeer nabije toekomst het 3G netwerk uitbereiden

  8. Pre-paid en dan maar een maand geldig dat is toch geen pre paid maar een abonement van 2 gb met een loopduur van een maand, das heel wat anders, ik vind datdit geen pre-paid mag heten, want dat zijn kaartjes die je betaald, en als je 2 GB op is dan heb je je gebruikt waarvoor je betaald hebt.

  9. geen nieuwstip ingestuurd omdat dit al op Ipc stond denk ik.

  10. @Data: MEt het verschil dat je na een maand ni moet herladen indien je dat niet wenst. Ok, ook geen internet dan, maar las je een maandje niet wilt (vakantie of weet ik veel) dan betaal je ook gewoon niet…

  11. Origineel geplaatst door Data
    Pre-paid en dan maar een maand geldig dat is toch geen pre paid maar een abonement van 2 gb met een loopduur van een maand, das heel wat anders, ik vind datdit geen pre-paid mag heten, want dat zijn kaartjes die je betaald, en als je 2 GB op is dan heb je je gebruikt waarvoor je betaald hebt.

    Origineel geplaatst door Roel
    @Data: MEt het verschil dat je na een maand ni moet herladen indien je dat niet wenst. Ok, ook geen internet dan, maar las je een maandje niet wilt (vakantie of weet ik veel) dan betaal je ook gewoon niet…

    De definitie van pre-paid is dat je op voorhand betaalt voor wat je gebruikt. Proximus prepaid is ook ‘je betaalt 15 euro, en krijgt daarvoor gratis smsjes en die 15 euro moet je binnen het jaar opbellen.’. Bij Mobile Vikings zit het anders:
    ‘je herlaad voor 15 euro en krijgt 1000 smsjes. Die 15 euro moet je binnen het jaar opbellen, maar als cadeautje krijg je nog 2GB gratis internet erbij. Kom je hier niet mee toe of moet je internetten na deze maand? dan kan dat voor 2.5 euro per megabyte” (natuurlijk is dit voor het normale abonnenemt zo, wss niet voor de data-only formule)

    echter blijft ook de data-only formule prepaid: je betaalt 12 euro en kan dan een hele maand internetten. is je maand om of je 2GB, kan je weer betalen, of gewoon niks doen. je hoeft niet nog eens te herladen als je niet wil. geen contract dat je moet opzeggen, geen facturen ‘betaal weer 12 euro voor volgende week of we rekenen je 30 euro administratiekosten aan’ etc zoals bij de collega’s (proximus/mobistar) wel regelmatig gebeurt, …

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.