Reacties voor: Mobile Vikings introduceert nieuwe tarieven in België

De Belgische provider Mobile Vikings heeft zijn tarieven aangepast. Je kunt nu kiezen uit vijf aparte bundels, vanaf 10 euro.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 13 reacties

  1. Jammer dat het ‘standaardpakket’ van €15 zeg maar niet goedkoper is geworden. Rond de andere kant is MV al de goedkoopste dataprovider dus wat wil je =). Leuk om te zien hoe ze hun aanbod hebben uitgebreid met aanbiedingen waarbij de andere belgische providers simpelweg in het niets verdwijnen.

  2. Als het 15€ aanbod nog 15min extra beltijd krijgt, ben ik opnieuw een viking, maar met 75min kom ik er niet!

  3. MV blijft zeer aantrekkelijk voor personen die veel sms’en. Jammer dat ze nog geen goedkope bundel hebben voor mensen die vaak bellen (naar andere netwerken)

  4. MV lijkt me toch zo stilaan voorbijgestreefd.
    Op het Proximus netwerk, wat toch veel beter is, kun je voor €15 onbeperkt sms’en, 100 min bellen en 500MB data verbruiken.

  5. Voor 12 euro de maand bij Mobistar 120 min bellen naar alle providers of vaste lijnen,500 mb data, onperperkt sms’en en onbeperkt via je safari op facebook of twitter surfen zonder dat er iets van je databundel afgaat. Eat that MV.

  6. Ah, Iphoneclub.nl brengt ook nieuws over Belgische providers? Enkele dagen geleden wijzigt Base heel het aanbod, met o.a. een serieuze prijsdaling voor de unlimited bundel, en geen spoor hiervan in jullie nieuws…

    Ontopic: goede poging van Mobile Vikings, maar toch nog wat gebreken. Zo heeft de goedkoopste bundel een wel zeer hoog beltarief (€0,33/min.) en krijgt die bundel tegelijkertijd maar 500MB aan dataverkeer. Wil je meer data, dan moet je ineens 2GB nemen bij de bundel van €15.

    Daarnaast zijn de bundels van €40 en 60 totaal overbodig, gelet op de unlimited formule van Base B-39 voor €39.

  7. Heb nog steeds niet de ideale formule voor mij gevonden. Ik zou graag weinig sms (50 /maand is genoeg), gemiddelde belwaarde (+/- 2uur) en veel data (+/- 5gb) willen. En dat voor zo min mogelijk € 😉

  8. De prijzen van alle Belgische providers zijn intussen aan elkaar gewaagd, slechts 1 “groot” verschil: de kwaliteit van het netwerk… wat data betreft is Proximus momenteel niet te overtreffen. Ik ben blij dat ik mijn 6maanden Mobistar had “uitgezeten” en terug naar Proximus kon.

  9. Het voordeel van Mobile Vikings is dat je niet aan een contract bent gebonden. Ik heb een tijd bij Mobistar gezeten, en man, voor het minste dat je een filmpje kijkt was mijn bundel van 200MB, later 500MB, opgebruikt. En je moet niet denken dat Mobistar je iets meldt, of toch niet altijd. Kreeg ik op het eind van de maand steeds een factuur van 30 euro voor een abbo van 25/maand. Leuk is anders! En dan noemen alle providers zich ‘de goedkoopste’.

    De 500MB van Mobistar en Proximus is relatief laag; direct opgebruikt. Voor die prijs mag dat echt wel meer zijn, zeker nu tegenwoordig steeds meer mobiel en ‘in the cloud’ gebeurd…
    Mijn 2GB bij Mobile Vikings is elke maand ver opgebruikt, op 12 maanden tijd kom ik zelfs zo’n 6 keer tekort.

    Ik ben een dagelijkse Spotify-gebruiker, wat uiteraard veel verbruikt, maar ook apps downloaden, youtube-filmpjes bekijken etc doe ik vaak mobiel zonder WiFi.
    Zo zie je maar dat 500MB echt niet veel is voor een prijs van 15 /maand.

    Nuja, ieder zijn noden natuurlijk!

  10. @Dekon: Mobistar sucks big time… De snelheid die ze bieden is gewoon niet meer van deze tijd. Ik spreek uit ondervinding. Jammer ook dat Telenet met hen in zee ging…

  11. Een tijdje bij King Telenet geweest. YouTube mag je vergeten. Te traag netwerk. Daar sta je dan met al die GB’s.

  12. @Yippi: Mobistar heef ongeveer in’t midden van verleden maand (april) een aanbiederinstelling update gegeven. Mijn “schakel 3G in” onder mobiel data is nu verandert naar “schakel LTE in”.
    Ik ga niet zeggen dat ik nu 4G heb (deze is door mobistar nog in testfase in Antwerpen) maar de update heeft er wel voor gezorgd dat mijn 3G snelheid aanzienlijk is gestegen. Dit merk ik vooral bij het surfen op mijn iPhone, het scheelt niet veel meer t.o. WiFi. 🙂
    Ik weet dus niet over welke tijden jij nog bij mobistar zat maar er is intussen toch een sterke verbetering bezig.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.