Mobile Vikings introduceert nieuwe tarieven in België

De Belgische provider Mobile Vikings heeft zijn tarieven aangepast. Je kunt nu kiezen uit vijf aparte bundels, vanaf 10 euro.

Mobile Vikings teaserDe Belgische telecomprovider Mobile Vikings heeft nieuwe tarieven geïntroduceerd. Vanaf vandaag heeft de operator vijf bundels waar je uit kunt kiezen. Bij een bundel van 10 euro krijg je 500MB, 500 sms’jes en bel je voor 33 eurocent per minuut. De duurste bundel kost 60 euro en geeft 5GB, 5000 sms-berichten en een belterief van 5 cent per minuut. Bovenop je bundel krijg je 300 sms-berichten en 60 minuten, mits je ze gebruikt om met andere Mobile Vikings-abonnees te communiceren.

De nieuwe tarieven zijn volgens de provider nog steeds toegespitst op het bieden van zoveel mogelijk MB’s. Dat zie je ook terug in wat je er exact voor krijgt: er is bijvoorbeeld geen vaste belbundel.

Mobile Vikings nieuwe tarieven

Mobile Vikings is in België populair onder iPhone-bezitters. In de praktijk is Mobile Vikings een virtuele provider, die opereert via het mobiele netwerk van Base. Ook in Nederland begon de operator eind vorig jaar, maar wel met andere tarieven. De Nederlandse prijzen voor Mobile Vikings werden onlangs verlaagd.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 mei 2013, 11:24
Categorie Providers
Onderwerp mobile vikings

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.