Reacties voor: Mobile Vikings België verlaagt tarieven, nieuwe €50 databundel

Mobile Vikings België heeft prijsverlagingen doorgevoerd in de belbundels. De bundels bieden 500 MB tot 5GB dataverkeer en zijn per maand te wijzigen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 17 reacties

  1. Hartelijk bedankt voor het interessante artikel. 😉

  2. Mwuah niet slecht, maar blijf toch bij *bliep. Onbeperkt internet+sms+bellen naar bliep voor €15 p.m 🙂

  3. Origineel geplaatst door Jorn
    Mwuah niet slecht, maar blijf toch bij *bliep. Onbeperkt internet sms bellen naar bliep voor €15 p.m 🙂

    Hoezo 15euro per maand, je betaald daar toch 1euro per dag voor bellen en internet?

  4. die van 15 euro is toch wel erg interessant..
    2gb internet en zo goed als onbeperkt sms-jes en voldoende belminuten..
    jammer dat dit voor nederland geldt.. 🙁

  5. @icook: Daar kun je uit kiezen, voor 50 cent per dag heb je onbp internet+sms+naar andere bliep mensen onbp bellen, of +50 cent erbij voor sneller internet of +50cent voor onbeperkt overal naartoe bellen 😉

  6. @Jorn: Snelheden van internet liggen veel te laag..

  7. @koekoek: Snel genoeg om te appen, internetten, radio te luisteren en youtube te bekijken, onbeperkt 😉

  8. Mobile Vikings is in NL nog maar onlangs opgestart, misschien is dat de reden waarom ze daar nog minder klanten hebben??
    Voor de rest al jaren dik tevreden klant! Nu nog wachten tot Apple 4G vrijgeeft…

  9. Weet niet of je daar in België wel zo veel aan hebt. :’)

    Origineel geplaatst door Jorn
    Mwuah niet slecht, maar blijf toch bij *bliep. Onbeperkt internet+sms+bellen naar bliep voor €15 p.m

  10. Ik ben sinds kort overgestapt op mobile vikings nl en ik ben erg tevreden! Internet is meer dan prima en beter bereik als bij t mobile… Ik zeg doen

  11. Ik betaal bij Proximus, dat toch wel het beste netwerk heeft, €9,99 per maand voor 100 belminuten, 500MB data en onbeperkt sms’en. MV is dus niet langer de beste data provider van weleer.

  12. @Tripple: zet eens een stapje in Europa en verbruik een beetje data, we gaan dan de rekeningen nog eens naast elkaar leggen… 😉
    En die prijzen heb je niet te danken aan de Proximus dieven! Denk daar maar eens over na.

  13. Ik krijg in ieder geval mijn geld niet op bij MV. Ik surf (jawel bijna overal op 3G, dus snel genoeg voor een smartphone) behoorlijk veel, met mijn hotspot ga ik overal waar ik wil online met mijn computer, sms’jes krijg ik niet op en in het buitenland surf ik dan ook maar volle bak, want ik krijg dat geld maar niet op. En nu bellen goedkoper is geworden is het gewoon dé enige fatsoenlijke provider van België. Ze hebben ook nog eens heel vriendelijke support.
    Dat kan je over de andere providers niet zeggen. Mobistar behandelt zijn klanten als idioten, hebben slecht bereik en zijn ook nog eens reteduur. Proximus heeft een goed aanbod en een goed netwerk, maar dat blijft weer zo’n grote vis met een trage, redelijk onvriendelijke service.
    Allebei maken ze ook nog eens ambetante reclame, iets wat MV mooi niet doet. Die steken het geld van reclame terug in hun klanten.
    Jammer dat het in Nederland niet zo voordelig is. Maar in België: MV!

  14. Nog een grappig feitje! ik zit in nederland op het netwerk van T-mobile. Hierbij haal ik op z’n meest 13mb op een 4g verbinding (meerdere malen getest). In belgie haal ik 15mb op de 3g verbinding van MV/ Base. Bij t-mobile kunnen ze dus nog wat leren van de Belgische buren 😉

  15. Nog even wachten tot het Europese roaming besluit in de praktijk wordt gebracht (is dat niet al volgend jaar?), dan ga ik voor zo’n €15 abo wat je dan ook gewoon in NL kunt gebruiken onder dezelfde voorwaarden.

  16. Origineel geplaatst door Mr. T.
    En die prijzen heb je niet te danken aan de Proximus dieven! Denk daar maar eens over na.

    Inderdaad. Dat is dankzij MV 🙂

  17. Ik ben ondertussen 1240 dagen MV klant en voor mij is MV tot nu toe altijd de goedkoopste gebleken. Vorig jaar ben ik in Nederland gaan werken en ben dus iedere dag in “het buitenland”. Ben nu al een half jaar opzoek naar een goedkopere provider voor roaming, maar ook die blijkt niet te bestaan. Het wordt tijd dat ze de grenzen open gooien en in Europa 1 tarief gaan gebruiken. Ik betaalde tot voor een jaar 40 euro per maand en deze kreeg ik niet op. Nu zit ik vaak aan 120 euro, enkel door de roaming kosten.
    Toch blijken andere providers niet goedkoper te zijn en bestaat er geen Belgische (ik wil absoluut mijn telefoon nummer behouden) provider die een bundel aanbied waarbij je in Belgie en Nederland dezelfde tarieven betaald.

    Jonas

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.