Reacties voor: MMT maakt meekijk-monitor voor iPad

MMT maakt monitors voor iPad en Mac. Op Macworld lieten ze hun producten zien. Met de Monitor2Go kun je anderen laten meekijken met het scherm van je iPad, bijvoorbeeld artsen of verkopers.
Lees het complete artikel → MMT maakt meekijk-monitor voor iPad
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 9 reacties

  1. Volgens mij doet een apple-tv hetzelfde, en is wel op een groot scherm te bekijken. En een stuk goedkoper als je al een hd tv in je bezit hebt.

  2. @Skappie:
    Alleen is het hele idee hier volgens mij (zoals de bedrijfsnaam al doet vermoeden) dat het systeem mobiel is. Dat in tegenstelling tot Apple TV in combinatie met een HD tv, wat alles behalve mobiel is.

  3. @Skappie
    Alleen is het hele idee hier volgens mij (zoals de bedrijfsnaam al doet vermoeden) dat het systeem mobiel is. Dat in tegenstelling tot Apple TV in combinatie met een HD tv, wat alles behalve mobiel is.

  4. De monitor2 go is een portable (draagbaar) monitor op plekken waar er geen tv of beamer is kan dit een uitkomst zijn door zijn HDMI aansluiting kunnen er ook andere apparaten op worden aangesloten. het geluid loopt via een 3,5 inch plug.
    doordat deze ook op de pc/mac door middel van usb en drivers kan worden aangesloten heb je ineens een 2de scherm met een hoge resolutie (1366×768 of 1600×900) een prima 2de monitor voor een macbook (pro) met niet veel meer gewicht dan een macbook air 11 inch.
    op dit moment word de monitor aangesloten dmv een stoom adapter in de toekomst zal er een portable batterij be te bestellen zijn, wat de veelzijdigheid voor dit apparaat alleen maar vergroot.

    Ik hem deze monitor al besteld en ben heel benieuwd wat het mij zal opleveren als 2de scherm.

  5. Origineel geplaatst door Skappie
    Volgens mij doet een apple-tv hetzelfde, en is wel op een groot scherm te bekijken. En een stuk goedkoper als je al een hd tv in je bezit hebt.

    Ja, als…
    Maar je HD TV van 40 inch zet je niet midden op je bureau tussen jou en je klant.

  6. “” Je hebt de privacy van je eigen iPad-scherm, maar zodra anderen moeten meekijken (bijvoorbeeld naar een offerte of een plaatje van het menselijk lichaam) kun je de grote monitor zodanig draaien dat de klant of patiënt kan meekijken””Sorry maar de Ipad overhandigen is dan niet voldoende?En voor de eigenwijze personen die dan zeggen dat de klanten er mee kunnen spelen? Dan zet je toch “guided acces” aan ? Wat 2 sec duurt door 3 maal de thuisknop te drukken( is zo in te stellen )

  7. Vga-stekker tussen ipad en een monitor/beamer … lekker simpel.

  8. Ik neem mijn apple tv in de binnenzak mee,sluit hem aan op een willekeurig hd tv en een netwerk kabel ertussen en probleem opgelost.@Verboden: @Verboden:

  9. Daar zit wel iets in, maar als je over een 40inch hebt, kun je ook een scherm van 20inch gebruiken voor je klant.en b.v.@Karel-Willem:

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.