Reacties voor: Mis geen concert met Songkick voor de iPhone

Songkick Concerts zorgt ervoor dat je geen concert meer hoeft te missen dankzij de iPhone of iPod touch. De app herinnert je aan interessante artiesten in de buurt.
Lees het complete artikel → Mis geen concert met Songkick voor de iPhone
Bart Breij -

Reacties: 4 reacties

  1. Supergoed dit!

  2. Ja, wat een briljante app is dit. Ik gebruik hem vanaf het moment dat ie uit is. Het ziet er goed uit en is goed doorzoekbaar vanuit elke input: artiest, locatie, of eigen keuze.
    Het overzicht van concerten is zeer uitgebreid, maar jammergenoeg niet geheel volledig. Wat kleinere optredens ontbreken soms. Ik vraag me ook af wie de database van Songkick vult.

  3. Heeft iemand enige ervaring of er in Nederland veel optredens worden aangekondigd via deze app? En dan niet alleen in de grote steden amsterdam/rotterdam etc…

    Leuk idee, maar dan moeten er ook wel plaatselijke optredens in te vinden zijn van ook minder bekende bandjes…

  4. Oh cool!
    De app geeft bij mij 2 optredens weer in een dorp hier vlakbij. (dus niet in een grote stad). Ik ken deze artiesten niet, maar na even gegoocheld te hebben blijkt het prima in mijn rijtje te passen. Echt super.

    Ook de artiesten opzoeken van je muziekbibliotheek werkt erg goed. Erg up2date. Zoals de afgelastte concerten van Adèle.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.