Reacties voor: Mio brengt GPS-telefoon Mio Leap G50 in iPhone-stijl uit

Mio heeft op Computex twee nieuwe smartphones laten zien, waarvan er eentje wel heel sterk op de iPhone lijkt. De Mio Leap G50 heeft hetzelfde zwarte touchscreen, met daaromheen een zilverkleurige rand.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 11 reacties

  1. Geen slecht toestel, de A701 was ook top.
    Echter ontbreekt het Woaw effect.

  2. Woaw-effect?

  3. ja als je de iPhone ziet zeg je “Woaw” wat een uiterlijk en wat een specs
    :p

  4. “scrollstripje” 🙂 Neen, danku!

  5. Ik vind het wel jammer dat elk toestel met een touchscreen en een zilveren rand meteen als iPhone kloon wordt gezien…
    Want Apple heeft natuurlijk het patent op het touchscreen… Jongens toch. Apple is gewoon de zoveelste in de rij met een touchscreen. Alleen hebben zij geweldige materialen gebruikt en een super gebruiksvriendelijke UI. Oh ja, en niet te vergeten een gruwelijke dure marketingcampagne!

  6. Inderdaad, apple heeft een patent op het touchscreen; om Steve Jobs te citeren: “Multi touch touschreen!!! And boy have we patented it!”

  7. Yeah yeah, het GEWELDIGE multi touch. Toegegeven; het is een leuk gadget. Maar dat ik hiervoor nou de iPhone heb gekocht, nee hoor. Begrijp me niet verkeerd eh, ik vind mijn iPhone een leuk ding, maar ik raak zo stilaan uitgekeken… Ik wil vernieuwing, innovatie! Weg met die k*t-camera van 2Mp die niet eens kan filmen, weg met EDGE en blablabla… De rest kennen jullie al wel… 😉

  8. Tsja,

    Je hebt touchscreens en je hebt touchscreens. Gartner heeft het weer goed gezien, 2008 wordt het jaar van de slechte touchscreens.

    Gartner zegt overigens ook dat in 2011 de thuismarkt door Apple wordt beheerst. Laten we het hopen!

    @cancunlover: Om nu te zeggen dat ik uitgekeken ben… nee, zit wel tussen veel Windows Mobile collega’s, mss dat dat helpt 🙂

  9. moeten we nou elke wanabe iPhone gaan bekijken die er uitkomt?

  10. @ revliz: jij moet helemaal niets … :-s

  11. @ Mackjenzie: ik weet het ik hoef de topics niet te bekijken maar ik dacht dat het iponeclub.nl was en niet elke-telefoon-die-ergens-iets-weg-heeft-van-de-iphoneclub.nl.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.