Apple weigert te e-mailen met CEO van 3 Italia

In de Italiaanse pers is een artikel verschenen, waarin de CEO van 3 Italia zijn ongenoegen uitspreekt over het feit dat hij al twee mailtjes naar Steve Jobs heeft gestuurd, maar nog steeds geen antwoord heeft gehad. Misschien toch even bellen?

Tre ItaliaEen vreemd verhaal op de Italiaanse website 7B: Apple weigert te onderhandelen met alle aanbieders in de Italiaanse telecommarkt. Vincenzo Novari, CEO van mobiele operator 3 Italia zegt dat zijn bedrijf “supergeïnteresseerd is in de iPhone”, maar nog steeds geen reactie van Apple heeft ontvangen. Novari zegt dat hij twee e-mails rechtstreeks naar Apple CEO Steve Jobs heeft gestuurd, maar zelfs geen ontvangstbevestiging heeft gekregen. Misschien toch even bellen?

Je zou toch denken dan mensen die op een dergelijk hoog niveau werken niet zomaar even een mailtje sturen en vervolgens gaan zitten afwachten of er antwoord komt. Hoe dan ook, de twee concurrenten Vodafone en Telecom Italia hebben wel contracten gesloten met Apple om de iPhone te verkopen. Er is nog een vierde Italiaanse operator: Wind, met meer dan 15 miljoen klanten ook een interessante partij voor Apple.

Via: MacNN
Bron: 7B (vertaling)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 juni 2008, 15:00
Categorie Providers
Onderwerpen italië, steve jobs, telecom

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.