Mio brengt GPS-telefoon Mio Leap G50 in iPhone-stijl uit

Mio heeft op Computex twee nieuwe smartphones laten zien, waarvan er eentje wel heel sterk op de iPhone lijkt. De Mio Leap G50 heeft hetzelfde zwarte touchscreen, met daaromheen een zilverkleurige rand.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Mio Leap G50Niet alleen de bekende toestelmakers halen hun inspiratie uit de iPhone. GPS-fabrikant Mio heeft op Computex drie nieuwe apparaten laten zien, waaronder twee smartphones. Hiernaast zie je de Mio Leap G50, het eerste toestel van Mio dat draait op Windows Mobile 6.1. Wat meteen opvalt is het iPhone-achtige uiterlijk met de zilverkleurige rand rond het (uiteraard) touchscreen. Onder het scherm zijn alleen de twee belknoppen en een scrollstripje aangebracht.

De Mio Leap G50 heeft uiteraard een GPS-ontvanger aan boord met de navigatiesoftware MioMap 2008. Een 2 megapixel camera waarmee je foto’s kunt geotaggen is ook aanwezig. De Leap G50 kan als quadband gsm-toestel wereldwijd gebruikt worden. Internetten kan alleen op GPRS- en EDGE-snelheid. De lancering van de G50 is in de zomer gepland.

Mio Leap K1Daarnaast bracht Mio ook nog de Leap K1 uit, maar die ziet er heel anders uit. Dit model is meer geïnspireerd op de Samsung UpStage: het is een tweezijdig toestel, waarbij je de ene kant voor navigatie en de andere kant als telefoon kunt gebruiken. Ook hier zit kaartsoftware op en je kunt mediabestanden afspelen. En dan was er ook nog de Moov 380, eigenlijk gewoon een navigatiesysteem, maar met een simkaartslot waarmee je handsfree kunt bellen en via GPRS file-info kunt ophalen.

Via: Digitimes

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 oktober 2009, 21:14
Categorie iDevices

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.