Make-up Mink

Speciale pen laat je je eigen make-upkleur maken

Met de Digital Pen van Mink kun je zelf je favoriete kleuren make-up samenstellen. Via een iPhone-app kijk je wat het resultaat is.

Hoe vaak gebeurt je dit: je staat in een winkel, ziet een mooie kleur lipstick, maar weet niet of hij je wel staat. Thuis uitproberen is geen optie, dus laat je hem maar liggen. Nu is daar een goede oplossing voor: deze speciale pen van Mink laat je de gewenste kleur van de make-up make-up in je eigen huis maken.

Make-up Mink

Mink Makeup: zelf make-up samenstellen

Om make-up uit te proberen maak je een foto van de gewenste kleur, die je vervolgens in de bijbehorende Mink Makeup-app (link) laadt. De app bekijkt hoeveel turquoise, rood en geel er precies in de kleur zit en creëert daarmee exact dezelfde compositie. Niet alleen heb je een pen, maar je kunt ook gebruikmaken van een basispoeder om de make-up echt te maken. Pak wat poeder, zet de pen op de kleur die je wilt en verf vervolgens het poeder. Nu hoef je de make-up alleen nog maar aan te brengen en je bent klaar.

Nadeel is dat het poeder niet direct te gebruiken is als bijvoorbeeld lipstick, want hiervoor moeten nog extra ingrediënten toegevoegd worden. Maar het concept maakt het leven van een make-upliefhebber een stuk eenvoudiger. De Digital Pen van Mink is voor 295 dollar te verkrijgen, al moet je het poeder er nog zelf bij kopen. Dat is direct het belangrijkste nadeel, want voor die prijs kun je prachtige make-up kopen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 april 2016, 18:15
Categorie Apps
Onderwerp vrouwen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.