Mijn Simyo laat je buitenbundelkosten bekijken en meerdere telefoonnummers toevoegen

De provider Simyo heeft haar Mijn Simyo-app voorzien van een update. Hierdoor is het mogelijk om meerdere telefoonnummers toe te voegen, je buitenbundelkosten in te zien en MB's bij te kopen. Ook prepaidklanten kunnen nu hun tegoed opwaarderen.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Mijn Simyo-icoon.Ben je klant bij Simyo, dan is de Mijn Simyo-app een stuk bruikbaarder geworden. In versie 3 is de optie toegevoegd om meerdere telefoonnummers in de app te gebruiken en kun je voortaan je buitenbundelkosten inzien. Voor prepaidklanten van Simyo is er nu de mogelijkheid om direct vanuit de app opwaardeertegoed te kopen.

Meerdere nummers inloggen met inlogcode

In Mijn Simyo kun je nu meerdere nummers en bijbehorende gebruikers toevoegen, voorzien van een profielfoto. Hierdoor dien je in te loggen met een eigen vijfcijferige pincode. Mocht je deze vergeten zijn, dan kun je ook gewoon nog inloggen met je gebruikelijke Mijn Simyo-wachtwoord.

Update 11 maart 2016: De app kan de inlogcode ook onthouden zodat je gelijk in je account kunt zodra je de app opstart.

Eenmaal ingelogd bekijk je nu ook de kosten die je buiten je bundel gemaakt hebt. Als je bijvoorbeeld in het buitenland bent, zie je direct hoeveel extra kosten je kunt verwachten op je volgende factuur. Om alle nieuwe functies een duidelijker plek in de app te geven, is het design ook aangepast. Zo heeft het blauw plaats gemaakt voor Simyo-oranje.

Inloggen met een inlogcode in Mijn Simyo. Bekijk je verbruik in de Mijn Simyo-app.

De laatste update van de Mijn Simyo-app verscheen alweer ruim een jaar geleden. In die versie werd het mogelijk om bundels aan te passen en in de nieuwe versie van vandaag is dit verder uitgebreid. Je kunt nu vanuit Mijn Simyo ook extra MB’s bijkopen. Handig als je denkt dat je deze maand niet meer gaat uitkomen. Bovendien betaal je je factuur nu ook via iDEAL, rechtstreeks vanuit de app.

Simyo is een virtuele provider die in handen is van KPN. Bij Simyo kun je alleen sim only– en prepaidabonnementen afsluiten, waardoor je zelf elke maand je bundel aan kunt passen. Vorig jaar verhoogde Simyo nog de maximale 4G-snelheid.

Met dank aan @michellusthof

Revisiegeschiedenis:

  • 2016 - 11 maart: Opmerking over onthouden van inlogcode toegevoegd.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 maart 2016, 12:32
Categorie Apps
Onderwerp simyo

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.