Simyo 4g gratis

Simyo rekent geen 4G-toeslag meer en maakt bundels goedkoper

Simyo heeft nieuwe databundels die goedkoper zijn, waarbij kleine databundels zijn vervallen. Ook rekent Simyo geen toeslag meer voor 4G-internet.

Simyo past de data- en internetbundels aan, zodat klanten meer MB’s voor minder geld krijgen. Ook vervalt de toeslag voor internetten via 4G.


Simyo 4g gratis

Simyo: 4G-toeslag vervalt

Simyo was nog een provider waarbij 4G niet standaard in de bundels zat. Wilde je sneller internet via het 4G-netwerk, dan moest je daarvoor een toeslag van 5 euro per maand betalen. Die toeslag vervalt nu: alle klanten krijgen toegang tot 4G zonder bijbetaling. Je zult er wel iets voor moeten doen: via de Mijn Simyo-app of op de Simyo-website moet je aanvinken dat je voortaan gebruik wilt maken van 4G. Ben je bang dat je door de hogere snelheid snel door je databundel heen bent, dan kun je er ook voor kiezen om op 3G te blijven zitten. Het geldt zowel voor bestaande als nieuwe klanten.

Simyo maakt gebruik van het 4G-netwerk van KPN.

De provider past ook de tarieven aan. De kleinste databundels van 200MB en 500MB verdwijnen, terwijl de bundels van 1GB, 2GB en 4GB in prijs omlaag gaan. De grootste databundel van 4GB gaat daarbij in prijs omlaag van €25 naar €16. Voor een bundel van 2GB betaal je nu €11 en voor een bundel van 1GB is de prijs gezakt naar €8. Als je meteen een jaarabonnement afsluit krijg je maandelijks een euro korting op de genoemde prijzen.

Simyo-app

Nieuwe Simyo-bundels, nu ook onbeperkt bellen

Simyo verplicht klanten om een belbundel te nemen. Het is niet mogelijk om alleen een databundel af te sluiten bij deze provider. De kleinste belbundel met 100 minuten of sms’jes kost €7 per maand. Nieuw is de mogelijkheid om voor €13 per maand een onbeperkte bel- en sms-bundel af te sluiten. Ook hier kun je een euro per maand besparen door een jaarabonnement af te sluiten.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
14 maart 2017 om 19:00
Onderwerp
Categorie
Providers
3 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.