Simyo verhoogt maximumsnelheid voor 4G

Simyo heeft de maximumsnelheid van het 4G-netwerk verhoogd op rustige momenten. De gemiddelde snelheid is nog onveranderd.

SimyoSimyo heeft de maximumsnelheid voor het 4G-netwerk verhoogd. Hierdoor is de internetverbinding van je iPhone sneller, mits het niet te druk is op het netwerk. Simyo-abonnees kunnen een maximale snelheid van 150Mbps bereiken op het mobiele netwerk.

Volgens Simyo ligt de gemiddelde snelheid voor 4G nog steeds op 20Mbps. De maximumsnelheid kan alleen worden behaald als het netwerk niet teveel wordt gebruikt. De snelheidsverhoging geldt voor alle Simyo-abonnees die de Flex 4G-bundel hebben afgesloten voor 5 euro per maand. Simyo biedt sinds februari 2014 4G aan voor klanten, maar je mag dit netwerk alleen gebruiken door de extra 4G-bundel aan te schaffen.

Simyo is een virtuele provider die wordt beheerd door KPN. In maart dit jaar trok KPN nog de stekker uit Hi, een andere provider op het netwerk. Het lijkt er echter op dat Simyo nog steeds gewoon doorgaat. In december 2014 werden er nog nieuwe bundels voor Simyo aangekondigd.

Meer informatie: Simyo

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 mei 2015, 17:25
Categorie Providers
Onderwerp simyo

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.