Reacties voor: Compleet vernieuwde Outlook voor Mac verschijnt half oktober

Geen Ribbon meer!
Microsoft gaat een compleet vernieuwde Outlook voor Mac uitbrengen en heeft ook verbeteringen voor iOS en watchOS in petto. Dat kondigde het bedrijf vandaag aan. Sinds vorig najaar is Microsoft al bezig met de nieuwe versie.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 6 reacties

  1. Ik gebruik hem nu een paar maanden en ben er erg Tevreden over!!

  2. Ik lees allemaal verbeteringen op punten waar ik nooit een probleem heb ervaren 🙂
    Hopelijk steken ze ook wat moeite in het gelijktrekken van onenote tov de windowsvariant

  3. Heb er 10min mee gewerkt en werd toen al gedwongen om weer naar de oude versie terug te keren…

    – m’n zakelijke mail werkte goed, maar m’n iCloud mail was plotseling verdwenen. Blijkt niet iCloud compatible: hoe moeilijk kan dat zijn aangezien je met 1 knop omzetten weer terug bent in de oude Outlook versie die wél compatible is met iCloud mail. Ook lekker handig om zoiets niet te hebben wanneer je een mail/agenda programma uitbrengt voor een Mac…

    – niet compatible met Zoom. Ik plande een meeting in, in de zoom app en dan is er een knop om de meeting te openen in een Outlook afspraak. Werkt niet. Wel in de oude Outlook, niet in de nieuwe.

    – vervolgens even m’n to-do lijst openen. Opent niet in Outlook, maar dan opent hij de browser met de webversie van Microsoft to-do. Waarom niet gewoon in Outlook?? En als dat zo moeilijk is, waarom dan niet gewoon de MS to-do app openen die gewoon op m’n Mac staat? Ik wil niet in de webversie!

    Dus conclusie: ziet er mooi uit en zitten ook een paar mooie functies in, maar is bij lange na niet af. Geen optie voor mij vooralsnog.

  4. Ik kreeg paar dagen terug een update, waarin de nieuwe outlook uitkwam.
    Ben gelijk gaan proberen.
    Ik beheer aantal verschillende mailaccount, aantal met gmail en aantal met imap mailaccount.
    De imap account werkt niet/ondersteund niet op de nieuwe versie, om deze reden ben ik even terug gegaan naar de oude versie, (kan nog afwisselen).
    Is deze probleem tijdelijk?

    Ik kan lastig vinden op internet of dit een tijdelijk probleem is.

    Weet iemand dat?

  5. Ziet er goed uit. Het is wel jammer dat in deze versie geen mailgroepen kunnen worden gemaakt, moet hiervoor steeds terug naar de oude versie

  6. @IBL: Mee eens. Heb 4 mailaccounts in Outlook en blijkt met move mijn mail niet meer naar subfolder in het andere account te kunnen slepen. Iets wat ik ongeveer 50x per dag gebruik. Mis idd ooke en aantal andere functionaliteiten die je beschrijft. Ik had de oude interface ook na 20 minuten weer op mijn scherm.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.