Reacties voor: Outlook voor Mac krijgt leesbevestigingen en laat je mails later versturen

Office 365-gebruikers krijgen in Outlook 2016 voor de Mac een aantal veelgevraagde functies. Zo kun je ontvangst- en leesbevestigingen krijgen en kun je een mail op een later moment versturen. Maar er is meer in aantocht.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 7 reacties

  1. En sinds de laatste update kun je geen bijlages meer slepen.. prachtig dat Outlook 😛

  2. Ik heb die functies denk ik al een maand in gebruik. Of ik was er snel mee of jullie artikel laat… 😉

  3. Zo min mogelijk Microsoft op mijn Macs & iPhone! Word en Powerpoint kan je niet vermijden, maar Outlook wil ik er niet op hebben. Apple’s Mail bevalt me prima en ook op mijn werk (álles Apple!) gebruiken we Mail.

  4. Toch fijn om te lezen dat Microsoft zo lekker selectief functies toevoegd door “te luisteren” naar gebruikers. Misschien ook eens een artikel wijden aan de wijze waarop Microsoft categorisch Mac users negeert of functionaliteit ontneemt. Ik denk dan bijvoorbeeld aan een integratie met iCloud calendar, iCloud contacts ……

  5. @Macaanzee: Ik kan momenteel perfect zonder powerpoint of word. Als ik al een word document binnen krijg is het toch meestal vervormd….

  6. Origineel geplaatst door Macaanzee
    Zo min mogelijk Microsoft op mijn Macs & iPhone! Word en Powerpoint kan je niet vermijden, maar Outlook wil ik er niet op hebben. Apple’s Mail bevalt me prima en ook op mijn werk (álles Apple!) gebruiken we Mail.

    Outlook vraagt continu op een wachtwoord, loopt continu vast op verplaatsen van mail, Excel loopt vast met voorwaardelijke opmaak en Word als ik iets wil plakken in een kader… verschrikkelijk irritant, dus ga ik volledig over op iWorks. Even wennen maar wel beter.

  7. @Macaanzee: Waarom zou je dat niet kunnen vermijden?
    Ik gebruik zonder problemen Pages en Keynote hoor.
    Snap eigenlijk niet wat het nut is van Outlook.
    Apple Mail kan perfect met Exchange servers omgaan zonder problemen.
    Mijn Outlook 365 van school werkt zeer goed in Apple Mail.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.