iculture-biz
iCulture Biz Ook zakelijk scherp
office-delve-microsoft

Microsoft Office Delve: zoeken naar documenten van collega’s

Microsoft Office Delve is een nieuwe iPhone-app, waarmee je documenten binnen bedrijven ontdekt, die voor jou relevant zijn.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

office-delve-microsoftMicrosoft heeft alweer een nieuwe iPhone-app aangekondigd, deze keer voor zakelijke gebruikers. Met Office Delve kunnen gebruikers van Office 365 snel bladeren door gedeelde documenten. De app maakt gebruik van een kaartinterface, zodat je de indruk heb dat je daadwerkelijk door een stapel documenten bladert. De app Office Delve is bij verschijning al meteen beschikbaar in een groot aantal talen, waaronder Nederlands.


microsoft office delve 1 microsoft office delve 2

Met Delve zie je aan welke documenten collega’s werken. Delve geeft ook suggesties voor documenten die mogelijk interessant voor jou zijn. De app kijkt daarvoor naar de manier waarop je werkt en met wie. Zo kun je opeens ontdekken dat een collega met een onderzoek bezig is, dat voor jouw werk ook meteen interessant is. Je ziet echter alleen de documenten die gedeeld zijn, dus je privé Office-documenten met een berekening van bijvoorbeeld je hypotheek of alimentatie, zijn veilig.

Je kunt deze app alleen gebruiken als je op het werk Office 365 hebt en Delve wordt gebruikt. Delve is een manier om informatie te ontdekken binnen organisaties, die mogelijk interessant is.

De app Office Delve wordt gaandeweg wereldwijd uitgerold, dus mocht het nog niet mogelijk zijn om te downloaden: gewoon morgenvroeg nog eens proberen.

Downloaden kan voorlopig via deze link: Office Delve

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

1 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.