Reacties voor: Microsoft brengt overkoepelende Office-app uit voor iPad

Microsoft heeft de Office-app uitgebracht voor de iPad. De app combineert Word, PowerPoint en Excel in één bundel.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 6 reacties

  1. Ik gebruik altijd Numbers, Pages en Keynote en als ik dit moet versturen dan verzend ik dat in de Office format, dus Exel, Word en PowerPoint. Werkt ook goed en heb je geen Office account nodig om iets te bewerken.

  2. Mooi… WORD crasht sinds kort op mijn iPad Pro als ik probeer in te loggen met mijn werkaccount. Hopelijk kan ik met deze app dan toch weer enigszins handig bij mijn werkdocumenten 😅 (En ja, vele wegen leiden naar Rome, maar het is fijner als het past bij je workflow!)

  3. Eindelijk! Gebruik de Office app al een tijdje op mijn iPhone en ik vind het zoveel fijner dan losse Office apps.
    Werken zal veel makkelijker worden.

  4. Wat is nu de handigheid van deze App? Ik ga hem downloaden, maar zou dit graag terug lezen in jullie artikel!

    • @Pim: Het voordeel is dat je Word, PowerPoint en Excel in één app hebt, waardoor je dus niet meer hoeft te wisselen tussen drie verschillende apps. Je hebt alles bij elkaar en kan alle documenten openen en bewerken in één app. Ook neemt de ene app minder ruimte in op je toestel dan drie losse apps.

  5. Deze app is heel erg vaag. Je installeert hem en denkt dan dat je de oude Word en Excel kunt verwijderen. Niet dus! Deze app is gewoon één portaal naar de office apps die je hebt geïnstalleerd. En dus werkt de app vertragend want je opent hem en dan moet je via een menu alsnog Word of Excel openen.
    Ik vind trouwens meerde Office apps vaag. Zoals Sharepoint en OneDrive in elkaar overlopen. Er zit in beide apps vanalles van hetzelfde. Vanalles dubbel.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.