Beats Solo3 Mickey

Apple brengt speciale Mickey Mouse-koptelefoon uit

Apple heeft een limited edition van de Beats Solo3 Wireless uitgebracht, om de 90e verjaardag van Mickey Mouse te vieren. De koptelefoon is rondom voorzien van Mickey-plaatjes.

Mickey Mouse Beats

Je krijgt er een speciale vilten opbergtas bij, plus nog wat extra’s zoals een pin en een sticker. Verder zijn de koptelefoons gelijk aan de Beats Solo3 Wireless. Apple brengt regelmatig nieuwe kleuren voor de Beats uit, om te zorgen dat mensen ze blijven kopen. Samenwerking met externe partijen komt af en toe ook voor. Zo kondigde Apple eerder plannen aan voor speciale NBA-koptelefoons, die ook binnenkort in de winkel liggen.


De Mickey koptelefoon komt op 11 november officieel uit en kost 329 euro. In Nederland betaal je voor de zwarte uitvoering 349 euro, om een idee te geven van de prijs. Leuk als (groot) cadeau voor de kinderen tijdens de feestdagen, maar er zijn vast ook volwassenen die het leuk vinden.

Apple en Disney hebben nauwe banden, al sinds Steve Jobs voor het eerst een filmdeal sloot met Pixar. Later nam Disney Pixar over, maar Jobs bleef nauw betrokken. Op de Apple Watch zijn al jarenlang speciale Mickey- en Minnie-wijzerplaten te vinden.

Mickey-koptelefoon

Apple brengt de Studio3 koptelefoons ook uit in een nieuwe reeks kleuren, genaamd de Skyline Collection (ook 349 euro). Deze zijn te herkennen aan de gouden afwerking. Je kunt kiezen uit diepzwart, diepgrijs, sahara of een fraaie kleur kristalblauw. Ze zijn voorzien van Pure Adaptive Noise Canceling (Pure ANC) en hebben een batterijduur tot 22 uur, dus ook geschikt voor een lange vlucht. Ook zit er een W1-chip in voor moeiteloos koppelen. Opladen gaat supersnel: na 10 minuten laden kun je weer 3 uur luisteren.

Beats Skyline Collection diepzwart

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.