Reacties voor: Metroon geeft je iPhone de Windows 8 Metro-interface (jailbreak)

Het jailbreakthema Metroon geeft je iPhone de Windows 8 Metro-interface. Het thema werkt niet alleen op het beginscherm van je iPhone, maar ook in notificaties en het ontgrendelscherm.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 26 reacties

  1. Dit viel me gelijk op.

    Metroon is te downloaden via de Cydia Store voor $1,50. DreamBoard is gratis verkrijgbaar verkrijgbaar.

    Lijkt me wel grappig maar vraag me af of het wel goed werkt op de iPhone net zoals die Android port ooit op de iPhone 3G.
    Maar dit is een thema dus zal wel meevallen, alleen zie net in de video dat de Search dus naar “Spotlight” gaat… Ik hoop dat het niet teveel native iOS vertoont met zo’n thema.

  2. Ik snap dit nieuwtje niet. Deze dreamboard theme is er al weken.

  3. koop een windows phone, wie wil dit nu op zijn appeltje

  4. waarom iets goeds veranderen?
    laten we het eens vragen aan SIRI :-p

  5. waarom zou je dit doen, ik heb liever een iphone dan windows phone hahahahha

  6. Ga mn Iphone niet lelijk maken! 😉

  7. Eerlijk gezegd ziet het er nog best leuk uit allemaal

  8. Origineel geplaatst door civman
    koop een windows phone, wie wil dit nu op zijn appeltje

    Helemaal mee eens, het is bijna vloeken!

    Waarom zou iemand dit nu willen??

  9. @akjes: @Aaron: Nou als tweaker zijnde lijkt het me leuk om bijvoorbeeld android op me iphone te draaien of windows mobile…
    Praktisch nut ? Niks maar puur omdat het kan 🙂
    Op me pc heb ik ook windows, osx en meerdere linux distro’s draaien

    Maar dit is alleen thema zo te zien dus niet zo boeiend

  10. Zou niet weten wat er mis is aan het uitproberen van nieuwe dingen en opstaan voor veranderingen hoe denk je steve(apple) zo innovatief is geworden door alleen maar te denken in hokjes..?!Dacht het niet..En trouwens niks is permanent het kost inderdaad iets maar er zijn heel wat slechter tweaks en apps die ook geld kosten.En bij Metroon krijg je niet alleen zoals vermeld windows 8 maar ook de Android versie erbij.Gewoon leuk en erg goed gedaan of je het nou leuk vind of niet..Maar goed dat is mijn mening

    @Bastiaan Vroegop waarom staat er in het artikel niks vermeld over de Android versie die ook in deze tweak zit.Het artikel lijkt me hierdoor niet compleet..

  11. Zo grappig!
    Op iPhone doen we windows na, en op de windowsphone hebben we hacks om een iPhone na te doen!
    Ik stel voor een ruilbeurs te organiseren.
    Of anders ruilen voor een paar dagen (en daarna gillend terug naar iPhone)
    Ik heb trouwens mijn Win7 pc met windowblinds zo gemaakt dat het NET een mac is. Cool he? 😉

  12. Leuk om te proberen.
    Maar ik vind het zo benauwd en het er zo on-overzichtelijk eruit zien !

  13. Het is meuk, werkt niet goed!! Emulator zou best cool zijn maar een theme die vastloopt, uhm, niet echt!!

  14. Origineel geplaatst door PINO
    Het is meuk, werkt niet goed!! Emulator zou best cool zijn maar een theme die vastloopt, uhm, niet echt!!

    Bij jou loopt die blijkbaar vast.Bij loopt die vloeiend zowel de Android als de Windows versie.Beetje kort door de bocht on het dan gelijk meuk te noemen.En is dat niet één van de dingen waarvoor je een jailbreak uitvoert op je iphone? De vrijheid om dit soort dingen uit te proberen?

  15. Ik heb dit thema al weken. Door de ‘desktopfunctie’ is dit een hele fijne dreamboard thema. Als je het zat bent, ben je in een kwart seconde weer op de oude springboard. Leuke van Metroon is dat er al talloze livetiles zijn, omdat de livetiles van OS7 Revive hier ook bij werken! Leuke weer van deze livetiles is dat ze heel makkelijk te bewerken zijn en hierdoor wordt je thema heel persoonlijk! Toch is werkt het wel minder makkelijk dan standaard iOS, maar dat is met alle thema’s zo..

  16. OMG! Een kleuter tegeltjes downgrade! Incl. bsod zeker?
    Who the heck wants this?!

  17. Welke idioot wil er nou van die Microsoft shilletjes op zijn Apple?? werkt vervolgens erg slecht en dan zie je ook nog eens veel iOS achtige dingen erdoor heen… beter dat het gratis is want 1,50 is het niet waard… wat een slecht ding 🙁

  18. (Red.) Verwijderd: onnodig persoonlijke aanval en geen onderbouwing.

  19. Dit is zeker goede concurentie van Microsoft. Als apple met een kudt iPhone5 komt word het een Microsoft telefoon. Vanaf de iPhone 2g die ik heb is het homescreen ook maar hetzelfde gebleven en je wil wat nieuws.
    “Het gras is altijd groener aan de overkant?”

  20. Weer zo’n teleurstellende thema app. Werkt maar half en ziet er nooit goed uit. Iedereen wil de interface van iOS op z’n Android of winmo telefoon en nou een winphone thema op je iPhone. Wat een onzin.

  21. Leuke theme, alleen zorgt ie een beetje voor RAM problemen, dingen zoals draw something crashen in het splash screen!

  22. Ben zowiezo niet blij met windows 8 door die metro interface en komen ze nu aan met die zooi voor de iphone.

  23. Sorry hoor, wie wil dat nou? Ik koop toch een iPhone om van al die andere troep af te zijn!

  24. Ik heb zowel Dreamboard als Metroon geïnstalleerd, maar zit nu vast in het beginscherm. Met de home knop unlock ik mijn iPhone, maar na de tijd en datum omhoog te hebben geschoven kan ik niks meer. Reboot geprobeerd, maar mocht niet baten. Iemand suggesties?

  25. Ziet er best okay uit moet ik zeggen en loopt ook goed. Soms wel het idee dat het geheugen volloopt maar dat kan ook aan sbsettings liggen :-/ Alleen jammer dat je niet je eigen tiles op het beginscherm kan toevoegen, of is dit op een of andere manier wel mogelijk? Dan hoor ik het graag! 🙂

  26. Origineel geplaatst door maar7en
    Ziet er best okay uit moet ik zeggen en loopt ook goed. Soms wel het idee dat het geheugen volloopt maar dat kan ook aan sbsettings liggen :-/ Alleen jammer dat je niet je eigen tiles op het beginscherm kan toevoegen, of is dit op een of andere manier wel mogelijk? Dan hoor ik het graag!

    Je kan je eigen apps ook in het springboard pinnen, je gaat hiervoor naar “start” en zoek de app die je wil pinnen, dan veeg je over die app naar beneden en dan krijg je de optie om hem te pinnen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.