Metroon geeft je iPhone de Windows 8 Metro-interface (jailbreak)

Het jailbreakthema Metroon geeft je iPhone de Windows 8 Metro-interface. Het thema werkt niet alleen op het beginscherm van je iPhone, maar ook in notificaties en het ontgrendelscherm.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

MetroonDe nieuwe jailbreaktweak Metroon geeft onder andere het beginscherm van je iPhone de Windows 8 Metro-interface. Dit doet de tweak in combinatie met de bekende DreamBoard-app, die je de interface van het springboard laat aanpassen. Op deze manier kun je op de iPhone alvast aan de slag met de mobiele versie van Windows 8.

Metroon is een uitgebreid DreamBoard-thema dat naast het beginscherm van je iPhone onder andere ook het ontgrendelscherm en de notificatiebalk verandert. Het thema is vrij uitgebreid: niet alleen ziet je iPhone er na de installatie anders uit, maar verschillende knoppen zitten ook op andere plekken. Zo vind je in de linker-bovenhoek van het ontgrendelscherm knoppen om muziek mee te besturen en kun je met de Start-knop op het beginscherm onder andere naar de multitaskpagina. Een instellingen-optie laat je de gebruikte kleur van de tweak wijzigen. Heb je genoeg van de layout, dan kun je met een knop bij de instellingen terug naar het standaardscherm van de iPhone.

Metroon is te downloaden via de Cydia Store voor $1,50. DreamBoard is gratis verkrijgbaar.

Bron: Jailbreak Nation Video: The Verge

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 juli 2012, 22:42
Categorie Jailbreak
Onderwerpen jailbreak, thema, windows

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.