Reacties voor: Meer afbeeldingen iPhone 3G gelekt via accessoiremaker

Accessoiremaker XSKN heeft op de website een rendering gepubliceerd van een toekomstige iPhone 3G, die op veel punten overeenkomt met schema's die we eerder hebben gezien.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 29 reacties

  1. Ik hoop niet dat deze em is…Ziet er nogal lelijk uit, helemaal vergeleken met de huidige iPhone….ze moeten er niks aan veranderen, gewoon nieuwe kleurtje, glossy white en glossy black, en de hardware van binnen mss…Maar van de buitenkant kunnen ze beter afblijven….

  2. COOL….

    Maar… dit is gewoon een rendering van een 3G iPhone HOES wat ook gelijk verklaart waarom die boller lijkt dan de huidige iphone. De echte iphone zit er ergens dip achter. dus we weten nog niks :S

    EDIT

    bij nader inzien denk ik dat het nep is.
    want de datum van de copy right staat op 2 april 2008 een dag na… 😉

  3. Geeft mij maar de normale die er nu is want die heb ik ook nu die vind ik 10x mooier!

  4. Quote: “ze moeten er niets aan veranderen, hardware van binnen mss”

    Als ze dat niet zouden doen is het toch geen nieuwe iPhone 😉

    Verder waren opmerkingen als “niet mooi, lelijk, niet mijn ding” ook te horen bij de eerste gelekte afbeeldingen van het huidige model,
    nu wil men blijkbaar niet anders meer, ik zou afwachten dus.

    Verder lijkt het i.d.d. wel een cover om het toestel, kijk maar eens op de voorkant.
    Home button ziet er raar uit, lijkt een rand omheen te zitten, net als bovenaan bij de speaker. Ook om de headset lijkt een randje te zien te zijn.

  5. Lelijk………..

  6. Ach, iets boller ligt misschien wel wat fijner in de hand. Vraag me alleen af wat de nieuwe aansluiting boven de geluidsknopjes is, het lijkt mij namelijk niet de mute schakelaar (gezien het feit dat hij vrij diep ligt…)

  7. kvin de huidige mooier

  8. ik vind ook de huidige mooier. Vind deze maar niets, lijkt me dik!

  9. De bestandsnaam van de afbeelding is exo_case.jpg… Lijkt mij dus een afbeelding van een case.. Of zie ik het nu te simpel?

  10. kreeg de nieuwe iphone ook geen camera aan de voorkant voor videochat ?
    dus waarom zie je dat niet op de afbeelding, het is duidelijk een case, dat zie je ook helemaal bovenaan de iphone daar is een gedeelte zwart het andere grijs, dus het lijkt me nep.

  11. @brend, je gelooft toch niet alles wat je leest hoop, ik denk niet dat er een videochat mogelijkheid komt op de iphone2 eerlijk gezegd, misschien gps maar zelfs dat durf ik nog wel te betwijfelen.Uiteraard zou ik beide ook graag willen hoor daar niet van ;-).

  12. Ik ben er bijna zeker van dat het fake is: Als ik even op google naar afbeeldingen zoek met de zoekterm “exo case” (MET aanhalingstekens dus) krijg ik allerlei iSkins te zien..
    http://images.google.nl/images?um=1&hl=nl&client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Anl%3Aofficial&q=%22exo+case%22&btnG=Afbeeldingen+zoeken

  13. Dit is duidelijk een case en geen mockup van de nieuwe iPhone. Kijk maar naar de inkeping die is gemaakt in de case om je silent/ringer switch uit/aan te zetten.

    Ook het gedeelte wat is opengelaten rond de oorspeaker geeft aan dat het hier om een soort exo-skeleton gaat van de iPhone die, met de lichte bolling, waarschijnlijk prettiger in de hand ligt.

  14. ik denk niet dat dit de nieuwe iPhone is omdat op het homescreen het logo van de app store niet op staat en dat wel bij de nieuwe software zo is.

  15. Ik denk dat de iphone grijs metallic wordt als ik zo ff kijk aan de onderkant (de speakertjes)…

  16. apple zou nooit zoiets lelijks ontwikkelen ze hebben ook wel een beetje gevoel voor wat mooi is kijk naar de prijzen die ze gewonnen hebben dus deze MOET fake zijn apple is gewoon niet zooo dom dat ze zoiets lelijks ontwerpen:)

  17. Dit is toch van een CASE MAKER? De uiteindelijke verzie zal dus dunner zijn hoop ik toch 🙂

  18. @ASN: ASN … iphone freak… als je het allemaal zo goed weet en zegt wat apple moet doen, is het misschien wel beter als je zelf een telefoon gaat maken ofso.. ik bedoel ze hebben jou hulp ook niet nodig gehad bij de eerste iphone… dus laat ze maar lekker hun werk doen.. het komt allemaal wel goed… en kijk maares naar de ipod… heb je een ipod gezien die slechter is dat de voorgaande??
    beetje meer vertrouwen in apple please.
    ali jan … jan jan 😛

  19. Ik heb vandaag zonder gein iemand gezien met een witte iPhone in Amsterdam WTC. Wellicht gaat het hier om een prototype van de 3G. Apple blijkt vaker prototypes aanverschillende mensen te geven. Op het apparaat kon ik geen logo zien op een afstandje en de persoon die ermee rond liep was wel een Apple achtig persoon. Ik ben benieuwd of dit echt de telefoon was die we over een half jaartje in onze winkels vinden.

  20. Er staat ook duidelijk mask. das dan toch gewoon een hoesje….

  21. `Volgens gizmodo zijn dit : http://gizmodo.com/assets/resources/2008/05/iphonecases.jpg de fotos van de website, daar zie je veel duidelijker dat het een hoesje is. iemand heeft die blijkbaar gephotoshopped

  22. Oh my god, iedereen is te lui om even de browser 10 minuten lang op de site van de hoesjesverkoper te laten staan? Hier een screenshot, zoals je ziet, gewoon een case à la $ 25.

    klik

  23. Het lijkt me niet dat ze m dikker gaan maken dan t huidige model. Dus dit plaatje lijkt me echt onzin..

  24. Dit plaatje komt in geen opzicht overeen met de werkelijkheid.
    How do i know?
    Apple heeft nou eenmaal ‘smaak’.

  25. mss is hij veel kleiner, staan geen lengtes bij. dan zou die dikte wel acceptable zijn.

  26. Als er nou iemand gewoon eens de bijgevoegde link bekijkt van xskn, daar staat duidelijk dat het een “2mm 2Tone injection silicone case + PET screen protector” betreft… Dit is de “BLACKonGRAPHITE” versie, daarnaast zijn ze er ook nog met zwart, wit, blauw, paars, oranje, groen en weetikveel wat voor kleuren.
    Oftewel,
    -je ziet hier niet de uiteindelijke iPhone-kleuren, maar die van de case…
    -de iPhone lijkt dikker door de 2mm (!!) dikke case: totaal dus 4mm dikker
    -je ziet eigenlijk niets van de nieuwe iPhone, dus we weten ook nog helemaal niks 🙂

  27. @ Nick: Idd!
    Hoezo loze post … Damn, slecht zeg, het is gewoon een case van een accesoiremaker.

  28. @Martijn: Apple-achtige persoon??? Witte iPhone zonder logo??? Een doodgewone case misschien, daar al eens aan gedacht? LOL! Jij moet echt speurder worden! Goed gedaan Sherlock! Keep up the good work… Er zijn honderden cases op het net verkrijgbaar. En ik denk niet dat ze in Nederland (of Belgie) iemand een 3G iPhone gaan geven om te testen… Ik ben een optimist, maar net niet ZO goedgelovig… 😉

  29. Het kan bijna niet anders dat dit een case is , anders zou apple wel heel laag gevallen zijn.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.