Reacties voor: Mediahype: iPhoneclub vanavond op tv in Editie NL

De mediahype is op de dag van de iPhone 3G-lancering tot het toppunt gestegen. iPhoneclub kreeg bezoek van Editie NL, ging undercover voor Webwereld en dook op in een filmpje van Pocketinfo.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 6 reacties

  1. Lol, ik ga zeker kijken 🙂

  2. Net afgelopen, wel grappig. Ik zag mijn reactie in een fractie van een seconde in beeld :P.

  3. waarom is het zo’n hype. Waarom willen jullie zo’n ding? Ik heb een UK versie. Ik heb deze omdat ik meerdere smartphones heb geprobeerd, maar het werkte nooit zoals ik wilde. Ik ben een mac gebruiker en heb ook vertrouwen in mac, dus vandaar. Wat jullie?

  4. Wat een belachelijk kromme vergelijking over de kosten. Bij de NL versie de kosten van je abbo wel mee tellen. Maar bij de niet NL versie die er af laten. Dan scheelt het altijd 500 euro.

    Reken voorbeeldje. De iPhone van T-mobile met een abbo van 29,95 over 2 jaar.
    Aanschaf telefoon is 159,95
    Aansluitkosten 26,25
    Dat is in totaal 905 Euro (over 2 jaar)

    Nu een vergelijkbaar abbo van Vodafone, Sim Only 275 plus data bundel. Nu 27 euro per maand. (let wel, geen visual voicemail. En data is FUP). En stel we kopen de goedkoopste in het buitenland voor 350 Euro.
    Dan kom je in het totaal op 998 Euro uit over 2 jaar.

    Om dan over sim-lock en jailbreak nog maar niet te spreken.

    Die T-Mobile abbo’s zijn gewoon goed als ze bij jouw bel gedrag passen. En je telefoon is dan helemaal niet zo duur. Dus foei editie NL geen appels met peren vergelijken.

  5. @Noxa:

    Het item ging over de vaste kosten die je altijd hebt bij de aanschaf van een iphone in de aangehaalde landen. in Nederland is dat minstens sowieso 905 euro zoals je zelf uitrekende, zelfs als je er geen seconde mee belt. in België betaal ik slechts 525 euro als ik er geen seconde mee bel.

    Voor de rest hangt de uteindelijke prijs inderdaad af van je belgedrag. In Nederland zal dat de volgende 2 jaar bepaald worden door T-Mobile. In andere landen waar je die simlock-vrij kan krijgen, kan je volgende maand alweer overschakelen naar een goedkoper, misschien tegen dan wel gratis abonnement, of kan je die gebruiken met de sim-kaart die je baas je ter beschikking stelt. Het verbod op koppelverkoop in België is echt zo slecht nog niet.

  6. Goed gedaan … Gonny 😀

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.