Mediahype: iPhoneclub vanavond op tv in Editie NL

De mediahype is op de dag van de iPhone 3G-lancering tot het toppunt gestegen. iPhoneclub kreeg bezoek van Editie NL, ging undercover voor Webwereld en dook op in een filmpje van Pocketinfo.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

De iPhone is een hype en dat betekent dat alle media zich erop storten. Editie NL kwam vandaag bij ons op de koffie om een item over de iPhone 3G te maken. Vanavond om 18:15 uur probeert Gonny uit te leggen waarom de iPhone zo bijzonder is, terwijl Jean-Paul op de achtergrond fanatiek nieuws zit te tikken. We waren een jaar geleden ook al bij Editie NL te zien, toen de eerste generatie iPhone werd gelanceerd. Wie nog meer Jean-Paul in actie wil zien, kan trouwens bij de video van Pocketinfo terecht.

Webwereld vroeg ons om undercover in de rij te gaan staan om te kijken hoe de verkoop in de winkels verloopt. De keuze viel op de T-Mobile-winkel in de Kinkerstraat in Amsterdam, maar als nummer 49 in de wachtrij was de kans om met iPhone de winkel uit te lopen eigenlijk bij aankomst al verkeken: de winkel had maar een voorraad van 19 stuks. De opmerking: “Hee, er staan helemaal geen lekkere wijven in de rij” geeft wel een beetje aan hoe vrolijk de sfeer in de wachtrij was, maar dat hebben we maar uit het artikel weggelaten.

En onze collega’s van OneMoreThing.nl mochten vandaag in een radioprogramma op Radio 1 met voorstanders van consuminderen in discussie te gaan, om uit te leggen waarom de gekte rond de iPhone wél normaal is. Succes mannen!

Het item is vanavond op TV geweest en iemand is zo aardig geweest het filmpje op YouTube te zetten. Bekijk Gonny’s appearance hieronder:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 oktober 2009, 21:07
Categorieën Achtergrond, Round-up
Onderwerpen iPhoneclub, televisie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.