Reacties voor: Marktaandeel iOS in Nederland nu 13 procent

iOS heeft in Nederland een marktaandeel van 13%. Het moet daarbij besturingssysteem Android ruim voor zich laten. Die zag het afgelopen kwartaal het aandeel groeien naar 47 procent.
Lees het complete artikel → Marktaandeel iOS in Nederland nu 13 procent
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 19 reacties

  1. iPod Touch/iPad zijn hier dus niet bijgerekend? Dus het aandeel van iOS ligt nog een heel stuk hoger lijkt me?

  2. Origineel geplaatst door Jop
    iPod Touch/iPad zijn hier dus niet bijgerekend? Dus het aandeel van iOS ligt nog een heel stuk hoger lijkt me?

    Dan zou je alle tablets die lopen op Andriod ook mee moeten tellen en dan zou het aandeel van iOS weer niet een heel stuk hoger liggen.

  3. @Justin: Markt aandeel van Android tablets is niet zo groot. Als je echt iOS zou vergelijking zou het wel wat hoger uitvallen.

  4. Wie wil er nu nog een Android echt waardeloos loopt altijd maar vast

  5. Je ziet nu wel dat aandeel begint te zaken.

  6. Ik heb net me iPhone 5 binnen. Ik zou geen goede reden weten waarom je een android-toestel wilt hebben :p

  7. Wellicht de prijs misschien? Dat is toch wel de kracht achter android. Ik wacht nog steeds op een goede Iphone4 aanbieding met maandlasten onder de 20 euro. Op hollands nieuwe (te weinig voor mij) na nog niks gezien.

  8. Aflopende zaak met dat gesloten IOS. Zal alleen maar afnemen vermoed ik. Jammer joh Apple. Niets geleerd van de desktopmarkt destijds vrees ik. Haal die muur weg en maak je UI van zowel IOS als MacOS weer wat zakelijker en volwassener. Nu is het voor pubers. Het aandeel zal aanzienlijk stijgen. Zal mij allemaal worst wezen. Ooit een mac evangelist, maa nu toch echt wel een zeer tevreden Android 4.1.2 gebruiker. Geen gesync maar drag and drop. Zelf alles in de hand. Heerlijk.

  9. @Dummkopf: Jammer Apple?.. hihi. Apple is al even de grootste desktop fabrikant ter wereld… Syncen? Sinds OS5 al niet meer hoor. ook geen drag and drop. iCloud heet dat bij Apple.
    Als je alle gepiel in Windows “volwassen” vind…
    Oh ja, ik verdien mijn brood met Windows hard- en software maar gebruik zelf alleen Apple. Android is leuk voor pubers vanwege de betaalbaarheid.

  10. Origineel geplaatst door Dummkopf
    Aflopende zaak met dat gesloten IOS. Zal alleen maar afnemen vermoed ik. Jammer joh Apple. Niets geleerd van de desktopmarkt destijds vrees ik. Haal die muur weg en maak je UI van zowel IOS als MacOS weer wat zakelijker en volwassener. Nu is het voor pubers. Het aandeel zal aanzienlijk stijgen. Zal mij allemaal worst wezen. Ooit een mac evangelist, maa nu toch echt wel een zeer tevreden Android 4.1.2 gebruiker. Geen gesync maar drag and drop. Zelf alles in de hand. Heerlijk.

    En toch kom je hier zeiken over android.
    Apple dan toch niet helemaal vergeten?

    Ga je naar eigen fan site maar stop met trollen.

  11. Origineel geplaatst door Dummkopf
    Aflopende zaak met dat gesloten IOS. Zal alleen maar afnemen vermoed ik. Jammer joh Apple. Niets geleerd van de desktopmarkt destijds vrees ik. Haal die muur weg en maak je UI van zowel IOS als MacOS weer wat zakelijker en volwassener. Nu is het voor pubers. Het aandeel zal aanzienlijk stijgen. Zal mij allemaal worst wezen. Ooit een mac evangelist, maa nu toch echt wel een zeer tevreden Android 4.1.2 gebruiker. Geen gesync maar drag and drop. Zelf alles in de hand. Heerlijk.

    Desktopmarkt vergeten? Ik zie niemand meer een Windhoos bak kopen, maar op straat toch wel érg vaak lege iMac verpakkingen bij het vuilnis staan. En de ouwe PC vaak ernaast. 😀

  12. Waar zijn die Android gebruikers dan? Ik zie ze echt niet!

  13. @Ger: Ja waar zijn we nou mee bezig Ger? Ik geef mijn mening als mede apple gebruiker en die staat jou niet aan vermoed ik. Om dit nou meteen als trollen te bestempelen. Goed dan, ik zie het door de vingers.

    Even duidelijk maken. Ik gebruik al meer als 20 jaar apple. En dagelijks zit ik achter een macbookpro of G5. Naar volle tevredenheid. Maar het neemt wel zienderogen af. Waarschijnlijk wordt ik conservatief of apple verandert te snel in een voor mij verkeerde richting.

    Dit komt voornamelijk door het gesloten systeem van zowel MacOS en IOS. Op dit forum gaat het nu over IOS, dus daar kom ik op terug.
    Proberen jullie maar eens een mp3 van je desktop snel op je iphone te zetten. Zonder itunes. Onder android is dat gewoon klikken, slepen en klaar. Geen gesync. Ook de iCloud is syncen toch? Of mis ik iets. Vreselijk. En als je al in de cloud wil werken gebruik ik liever Dropbox of Box.com. Die werken ook onder IOS werkeijk fantastisch. En je kan echt alles zelf in de hand houden. Kom daar maar eens om bij iCloud. En inderdaad Google Drive sucks big balls. Da’s helemaal niets.
    Hier gebruiken we zowel een Iphone, een Sony Ericsson Arc S en een Lumia 800. Uit ervaring kan ik gewoon melden dat Windows Phone en Android soepeler en beter werken als IOS. Zijn ook moderner, niet zo oubollig. Dus ik snap wel dat het marktaandeel zakt. Maar kom op zeg. het is maar mijn mening en het is maar een telefoon. Tada

  14. Van 18 naar 13 procent.. Pijnelijk Apple.. Dat gesloten systeem gaat een duur grapje worden! Het begint al en dat nou net wanneer de concurrentie toeneemt..

  15. Zolang Apple nog elk kwartaal een paar miljard kan bijschrijven op de bankrekening denk ik niet dat ze erg wakker liggen van deze cijfers. Toch vraag ik me wel eens af waar al die android toestellen zijn. Als ik in mijn eigen omgeving kijk zie ik echt alleen maar iPhones voorbij komen.

  16. @Dummkopf: ios is juist volwassen in tegenstelling tot android. Kijk waar het grootste gros van de zakenwereld mee loopt, juist een iphone. Doordat het ios niet wekelijks veranderd is het voor veel mensen een stuk prettiger dan bijvoorbeeld een android. En laat dat nou net interessant zijn voor de zakelijke markt, een goed betrouwbaar product.

  17. Origineel geplaatst door Erelid
    @Dummkopf: Jammer Apple?.. hihi. Apple is al even de grootste desktop fabrikant ter wereld… Syncen? Sinds OS5 al niet meer hoor. ook geen drag and drop. iCloud heet dat bij Apple.
    Als je alle gepiel in Windows “volwassen” vind…
    Oh ja, ik verdien mijn brood met Windows hard- en software maar gebruik zelf alleen Apple. Android is leuk voor pubers vanwege de betaalbaarheid.

    En ook hier loop je te trollen en op kinderachtige manier anderen neer te zetten. Bij mij mag jij niet werken als je windows ‘gepiel’ vind. En gebruikers bestempelen als pubers? 1 waarschuwing en daarna mag je je bij het uwv melden!

    Ook verkondig je weer heel typisch onwaarheden: apple staat drie achter Hp en Dell volgens Gartner.

  18. Dummkopf, geen wonder dat je “ik vindT” schrijft..

  19. @ mezelf: sorry, “wordT ik”. Quote functie werkt nog steeds niet in de IPC app.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.