Winkeliers bereiden zich alvast voor op iPad mini

Winkeliers bereiden zich voor op de iPad mini. Een winkelketen heeft al display-materiaal ontvangen voor het uitstallen van iPad mini-accessoires. Ook lekte er een spreadsheet met accessoirenamen.

ipad mini plaatjeDe gefluisterde datum 10 oktober ging geruisloos voorbij, zonder dat Apple de pers uitnodigde voor een evenement rondom de iPad mini. Gelukkig zag Fortune (die het gerucht verspreidde) ook al snel in, dat ze niet op een uitnodiging hoefden te rekenen. Maar de winkeliers laten zich daar niet door weerhouden: die bereiden zich alvast voor met winkeldisplays om iPad mini-accessoires te kopen.

Onderstaande afbeelding geeft instructies hoe je een winkeldisplay met iPad mini-accessoires moet uitstallen. De display lijkt op de modellen die gebruikt worden bij grote Amerikaanse winkelketens zoals Best Buy en Target. Een notitie bij de displays geeft de instructie om niet in de meegeleverde dozen te kijken. Toch weten we nog helemaal niet zeker of de kleinere tablet daadwerkelijk iPad mini gaat heten. Sterker nog: zolang Apple geen iPad mini aankondigt, is er niets definitief.

Gisteren werd nog een spreadsheet gelekt met tientallen namen van hoesjes, screenprotectors en andere accessoires, afkomstig van bekende fabrikanten als Belkin, Trust en Kensington. Dat wijst erop dat ook de grote fabrikanten al bezig zijn met spullen voor de kleine Apple-tablet.

ipad mini accessoires display

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 oktober 2012, 17:41
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerp ipad

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.