Reacties voor: Mailbox voor iOS kan nu concepten uitwisselen met Mac-versie

De mailapp Mailbox is niet alleen voorzien van een Mac-versie, maar is op de iPhone en iPad ook slimmer geworden. Met concepten.
Bart Breij -

Reacties: 8 reacties

  1. Je kan voor het selecteren van meerdere emails gewoon meet een aantal vingers swipen in de iOS app

  2. Geweldige app. Zowel voor iOS als Mac! Erg mooi en super snel. Nu nog Exchange/IMAP support en het is voor mij de beste cross platform mail app.

  3. Ik zie in de screenshot dat de map Ongewenste e-mail niet aan staat, net als bij mij. Bij instellingen in Gmail staat deze map wel op IMAP weergeven.

    Iemand een idee?

    De map werkt overigens wel maar elke keer als je deze gebruik krijg ik de melding: Ongewenste e-mail kan niet worden gesynchroniseerd. Mailbox kan de map niet vinden…. en zorg dat de map wordt weergegeven in IMAP (hetgeen ik geregeld heb).

  4. @René: de spam-folder (of ‘ongewenst’) is voor elke gebruiker grijs. Jouw probleem heeft daar dus niet direct mee te maken en hierover zou ik contact opnemen met Mailbox zelf.

  5. @Thomas: Bedankt voor de reactie.

  6. Weet iemand hoe ik de mappen kan onderverdelen in Gmail zodat ze ook zichtbaar zijn in Mailbox? De tip bij de ‘Mac Mailbox review’ helpt wel, maar ik kom er nog niet uit…

  7. @Jean-Paul Horn: Thx! Eindelijk is het gelukt! Mijn dank is groot! 😀

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.